Magazinul online de lenjerii de pat VisePufoase.ro, aliatul tau de nadejde pentru un somn linistit!
7/7063
calendar_month 25 Nov 2016, 15:40
Există mulți factori care determină productivitatea unei zile de lucru sau chiar starea de bine: lista de task-uri, urgențele care apar din când în când sau relațiile dintre prieteni sau colegi. Totuși, importanța acordată unui somn odihnitor este de multe ori trecută cu vederea de cei mai mulți dintre noi.
Studiile au demonstrat că dacă dormim suficient, starea de dispoziție pe care o avem a doua zi este una bună, dar și ritmul în care gestionăm anumite situații este unul crescut. Confortul este cealaltă jumătate din imaginea de ansamblu și nu trebuie trecut cu vederea: lenjeria de pat și pilota trebuie musai să fie de calitate, realizate din materiale prietenoase cu pielea și, de ce nu, în modele și culori atractive.
La Vise Pufoase ai la dispoziție peste 400 de modele de lenjerii de pat, pilote sau cuverturi la prețuri avantajoase. Actualizăm constant magazinul cu cele mai noi lenjerii pentru ca fiecare să găsească modelul preferat: floral, arhitectural, minimalist sau tematic, este aproape imposibil să nu descoperi ceva care să-ți placă.
Bumbacul este rege la Vise Pufoase, așa că îl tratăm ca atare. Este materialul cel mai întâlnit în magazinul nostru, regăsindu-se în proporții de 100%, 89% sau 72% datorită proprietăților sale: este confortabil, absoarbe umezeala și oferă o senzație plăcută la atingere. Armonia dintre materialele lenjeriilor de pat este una totală, ceea ce duce la un somn odihnitor și la o stare generală de bine.
Categoriile de produse sunt diverse, una dintre cele mai apreciate fiind cea cu lenjerii din bumbac 100%. Este și cea mai populată, cu aproape 100 de modele disponibile pentru comandă în culori vii sau în tonuri mai neutre. Satisfacem gusturile cele mai trăsnite prin imprimeuri ieșite din comun, dar și clienții care preferă o lenjerie clasică, potrivită unui dormitor în același spirit. Poți accesa și tu categoria de lenjerii din bumbac 100% pentru a o alege pe cea mai frumoasă!
De asemenea, lenjeriile din bumbac satinat sunt preferate de către clienții noștri datorită calității materialului, dar și confortului oferit de acesta. Lenjeriile de acest gen sunt disponibile în modele preponderent florale, dar și geometrice. Lista completă de lenjerii din bumbac satinat este la dispoziția ta în fiecare zi!
Poți comanda liniștit produsele preferate 24/7, urmând ca specialiștii noștri să revină în cel mai scurt timp posibil pentru confirmare. Pe această parte suntem foarte flexibili, întrucât confirmarea poate fi telefonică, pe mail sau whatsapp. În ceea ce privește livrarea, cele mai multe produse sunt deja pe stoc și pot pleca spre tine în aceeași zi. Partenerii FAN Courier și DPD au dat dovadă până acum de rapiditate, seriozitate și profesionalism: sunt și motivele pentru care i-am ales.

Te așteptăm pe www.visepufoase.ro cu cele mai confortabile lenjerii de pat, precum și cu promisiunea că alături de noi somnul va fi mai dulce!