Logitech G lanseaza tastatura mecanica de gaming G413 SE, in versiunile cu sau fara taste numerice
7/7899
calendar_month 25 Ian 2022, 13:20
G413 SE, o tastatura accesibila ce imbina designul sofisticat cu tehnologiile performante de gaming
Logitech G anunta lansarea tastaturii mecanice de gaming – Logitech G413 SE, in versiunile Full Size si TKL (fara taste numerice). Proiectate pentru a oferi precizie si un plus de performanta, cele doua versiuni ale noii tastaturi au switchuri mecanice de inalta calitate si taste din PBT- ceea ce le face durabile si rezistente la uzura.

„Am dedicat mult timp si atentie in realizarea designului si conceptului de tastaturi care dispun de toate caracteristicile necesare pentru a oferi performanta avansata. Sunt realizate din materiale rezistente si durabile, fiind optiunile ideale pentru gamerii care isi doresc o tastatura mecanica la un pret avantajos.“, a declarat Ujesh Desai, director general al Logitech G.

Tastatura mecanica de gaming G413 SE are in dotare, pentru ambele versiuni, switchuri mecanice tactile care asigura performanta avansata si timp rapid de actionare, pentru utilizatorii care prefera un feedback direct. in plus, dispun de taste din PBT, unul dintre cele mai rezistente si de inalta calitate materiale de pe piata. Astfel, noile modele de taste sunt construite pentru a asigura rezistenta excelenta la pete, caldura si uzura devenind unele dintre cele mai rezistente de pe piata.

Logitech G413 SE, in versiunile Full Size si TKL, vine cu iluminare cu LED-uri albe. Carcasa de culoare neagra este din aliaj de aluminiu si magneziu slefuit. Rezultatul - o tastatura de gaming cu design minimalist, echilibrat, un must-have pentru orice gamer.

Ambele variante au fost gândite si concepute pentru a oferi o folosire usoara a tastelor si feedback precis - o diferenta fata de alte tastaturi mecanice care nu sunt destinate pentru utilizarea in jocuri video. La asta se adauga si faptul ca sunt prevazute cu tehnologie anti-ghosting ce presupune ca exista posibilitatea de a apasa simultan multiple taste (pâna la 6) si toate inregistreaza in acelasi timp comanda executata, lucru extrem de important in timpul jocului.

Pret si Disponibilitate

Logitech G413 SE (versiunea Full Size) si Logitech G413 TKL SE (versiunea fara taste numerice) vor fi disponibile pe LogitechG.com si la partenerii locali incepând cu luna Februarie, la pretul recomandat de 349 lei versiuneaTKL, respectiv 399 lei in versiunea standard.