hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Logitech Bluetooth Speakers Z600, functii avansate si design inspirat (pret si disponibilitate)

Logitech Bluetooth Speakers Z600, functii avansate si design inspirat (pret si disponibilitate)

calendar_month 17 Iul 2013, 11:35
Logitech a anuntat lansarea pe piata a Logitech Bluetooth Speakers Z600, un sistem audio cu design special si care ofera posibilitatea utilizatorilor de a conecta, simultan, pana la trei device-uri diferite.
Cele trei dispozitive care pot fi conectate la noul sistem de la Logitech pot fi active in acelasi timp. Schimbarea sursei de redare se face in mod simplu: se pune pauza unuia dintre device-urile conectate si se da Play urmatorului.
Cumparati produse Logitech la preturi speciale de la eMag

Dupa cum spuneam, design-ul Logitech Bluetooth Speakers Z600 recomanda utilizarea gadgetului in spatii moderne, iar constructia boxei asigura o ergonomie sporita in utilizare.
De exemplu, tastele de control ale sistemului Logitech Z600 au fost concepute pentru acces facil la functii. Parte superioara a boxei drepte este ocupata de un disc tactil. Pentru a modifica volumul, utilizatorul trebuie sa gliseze degetul in jurul marginii acestui disc.

Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth si jack-ul de 3.5 mm sunt pozitionate in spate.
Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 ofera si posibilitatea de conectare in lipsa Bluetooth, cu ajutoru un transceiver USB Bluetooth. Astfel, sistemul poate fi conectat si la compautere care nu dispun de Bluetooth, dar au wireless. Logitech Bluetooth Speakers Z600 ofera si un input auxiliar de 3,5 mm.

Logitech Bluetooth Speakers Z600 va deveni disponibil comercial in Europa in luna august la un pret recomandat de 149 euro.
Sursa: Logitech 

Sondaj

Ce placa video aveti?