hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  LG bate fierul cat e cald: "pana in 2018, 40% dintre smartphone-uri vor avea ecrane curbate"

LG bate fierul cat e cald: "pana in 2018, 40% dintre smartphone-uri vor avea ecrane curbate"

calendar_month 04 Dec 2013, 10:30
LG este unul dintre primii producatori de device-uri mobile care au venit pe piata cu un smartphone cu ecran curbat, LG G Flex, despre care am scris. Acum, producatorul pluseaza prin publicarea unor predictii care afirma ca pana in 2018 nu mai putin de 40% dintre smartphone-uri vor avea display-uri curbate si carcase cu proprietati flexibile.
Cei de la LG, citati de SlashGear, spun insa ca flexibilitatea carcaselor smartphones din viitorul apropriat va fi si mai mare decat cea oferita de LG G Flex si demonstrata recent.

Secretul, mai afirma cei de la LG nu sta in materialele folosite pentru constructia carcasei in sine si nici in calitatile fizice ale ecranului, ci in constructia bateriei care va putea sa se indoaie mult mai mult fara sa existe riscul unor intreruperi intre circuitele care fac legatura intre celulele acumulatorilor.
Probabil ca spre asta se indreapta industria, mai ales ca si Samsung este unul dintre producatorii interesati de promovarea telefoanelor inteligente curbate.

Noi, insa, nu am trata aceasta functie ca una de baza pentru revolutionarea unui segment care a cam stagnat din punct de vedere al inovatiei: industria smartphones.
Asteptam altceva, cu adevarat fascinant si speram ca nu avem de asteptat prea mult... 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?