Lentilele de contact corecteaza viciile de refractie. Descoperiti modelele cele mai cautate de lentile de contact Proclear
1/16959
calendar_month 27 Apr 2017, 17:49
Activitatile cotidiene tot mai solicitante au avut un impact negativ asupra aparitiei viciilor de refractie in special in randul populatiei tinere. Datorita dezvoltarii precare a musculaturii ochiului si a corneei, acuitatea vizuala are tot mai mult de suferit.

Cercetarile medicale din ultimii 10-15 ani au scos in evidenta legatura directa dintre numarul in crestere al subiectilor cu probleme provocate de erorile de refractie si utilizarea excesiva a mijloacelor tehnologice, cat si a televizorului. Potrivit statisticilor medicale, 1/3 din tineri sufera de astigmatism si aproximativ 40% de miopie.
In conditiile in care purtarea ochelarilor creeza, uneori, o stare de disconfort, prescrierea unor accesorii oftalmologice alternative si anume a lentilelor de contact Proclear, a devenit o practica frecventa a medicilor specialisti.

Create de catre prestigioasa companie americana cu sediul la Pleasanton, California, CooperVision, lentilele de contact Proclear reprezinta varianta optima, in special pentru populatia tanara. In cazul acestora, raportul calitate-pret, confortul si tehnologia care a stat a baza crearii lor sunt principalii "artizani" ai succesului rasunator inregistrat de prestigiosele lentile. Lumea medicala, cat mai ales utilizatorii sau fideli au fost profund impresionati de caracteristicile lor si de tehnologiile folosite.

Tipuri de lentile de contact Proclear

Instructiunile medicale si cele date de catre producator releva faptul ca lentilele au fost special create pentru a corespunde nevoilor tuturor utilizatorilor.

Fara indoiala, lentilele de contact Proclear sunt destinate special acelui segment de cumparatori pemtru care confortul, vederea clara in orice circumstante si eliminarea neplacerilor cauzate de problemele de acuitate vizuala sunt primordiale.

In ton cu cerintele si dezvoltarile inregistrate in domeniul medical, Proclear a lansat pe piata tipuri variate de lentile sferice, multifocale, sau torice.

Lentilele sferice - perfecte pentru cei care sufera de miopie

Miopia, acea problema a acuitatii vizuale in care obiectele aflate la distanta apar incetosate, este considerata de specialisti drept cea mai frecventa afectiune.

Proclear Sphere fac parte din categoria celor mai cautate accesorii oftalmologice. In cazul acestora, procesul de fabricatie se bazeaza pe exceptionala tehnlogie PC, care are proprietatea de a imita substantele naturale aflate in corp. Gratie acestora, particulele speciale ce se regasesc in compozitia acestora atrag si retin apa, asigurand o hidratare corespunzatoare si mentinand lubrifierea pe tot parcursul zilei.

Mai precis, continutul ridicat de apa, de 62% permite mentinerea hidratarii la nivelul ochiului, previne senzatia de uscaciune si confera o mai buna permeabilitate la oxigen.

Lentilele de contact torice si multifocale - inventii de succes ale opticienilor


In conditiile in care 33% din populatie sufera de astigmatism, CooperVision a creat setul revolutionar de lentile de contract Proclear torice, care cuprinde atat varianta standard, cat si variantele Toric XR, Toric Multifocal si Tailor Made Toric. Modelele Toric XR se inscriu in randul unei categorii aparte de lentile care se preteaza patientilor diagnosticati cu o forma usoara si medie de astigmatism. Puterea puterea lor cilindrica, cuprinsa intre -2,75 si - 5.75 dioptrii nu este foarte mare, comparativ cu modelele torice clasice.Lentilele multifocale au o dubla destinatie: corectarea presbiopiei si combaterea senzatiei de uscaciune caracteristica ochilor "imbatraniti".