Lenovo dezvaluie un nou ceas inteligent
7/7414
calendar_month 01 Sep 2020, 10:59
Daca Smart Clock-ul obisnuit al Lenovo este suprasolicitat ca difuzor de noptiera, veti avea in curand o optiune cu costuri mai mici, care ar putea avea mai mult sens.
Compania a dezvaluit Lenovo Smart Clock Essential la un pret de 210 lei, care renunta la un ecran LCD conventional in favoarea LED-urilor care comunica informatii vitale, cum ar fi timpul (desigur) si vremea. Exista insa cateva avantaje. O lumina de noapte incorporata va ajuta sa va deplasati fara a trezi pe toata lumea, in timp ce un port USB-A din spate va poate incarca telefonul.

Lenovo Smart Clock Essential: Doar elementele de baza

Nu va fi o centrala audio intre difuzorul mono de 3 W si cele doua microfoane, dar are un finisaj din material textil, precum si butoane de redare si alarma usor de lovit.
Smart Clock Essential va sosi candva in septembrie. Este semnificativ mai accesibil decat ceasul inteligent standard de 80 USD si ar putea avea sens daca nu aveti nevoie de mult mai mult de la un difuzor inteligent decat un ajutor pentru rutina dvs. de dimineata.
Cu toate acestea, exista o concurenta acerba. Echo Dot cu ceas de la Amazon nu va afisa vremea, dar ofera un sunet surprinzator de bogat pentru dimensiunea sa. Cu siguranta are cel mai mult sens daca locuiti intr-o gospodarie centrata pe Alexa sau utilizati servicii care nu au asistenta Google Assistant, cum ar fi Apple Music. Totusi, daca nu sunteti atasat la un alt asistent digital, Smart Clock Essential ar putea merita o privire.