hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Lenovo a prezentat ThinkPad 2: tableta cu Windows 8 (Galerie foto)

Lenovo a prezentat ThinkPad 2: tableta cu Windows 8 (Galerie foto)

calendar_month 09 Aug 2012, 13:30
Dupa Microsoft Surface, Lenovo este a doua companie ce a prezentat o tableta cu Windows 8, sistemul de operare ce va fi lansat in octombrie. ThinkPad 2 va rula versiunea de Windows 8 Pro, nu cea RT, deoarece include un procesor Intel Atom "Clover Trail".
Cu un ecran de 10,1 inci, ThinkPad Tablet 2 are o greutate de 590 g si o grosime de doar 9,9 mm. Procesorul ales de Lenovo pentru noul tablet PC cu Windows 8 face parte din noua serie mobila Intel, ce ofera performanta mai buna cu un consum energetic mai redus, scrie Mashable.

Ecranul ThinkPad Tablet 2 are o rezolutie de 1366x768, iar tableta Lenovo include porturi mini HDMI si USB 2.0, alaturi de slot pentru card microSD, difuzoare stereo si tehnologie NFC.
Noua tableta Lenovo ofera conectivitate Wi-Fi, 3G, 4G si chiar un cititor de amprente. Producatorul chinez nu a anuntat pretul, insa tableta cu Windows 8 Pro va putea rula toate aplicatiile compatibile cu Windows 7, suita completa Microsoft Office, deci pretul sau ar putea fi comparabil cu cel al unui ultrabook de ultima generatie. 

Sondaj

Ce placa video aveti?