hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Lansare oficiala a One UI 4

Lansare oficiala a One UI 4

calendar_month 17 Nov 2021, 15:17

Noua actualizare de software oferă mai multă personalizare, setări de confidențialitate actualizate și multe altele

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea oficială a One UI 4, disponibil întâi pe seria Galaxy S21, pe modelele Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Cu noi opțiuni de personalizare, funcții de confidențialitate și acces la ecosistemul în continuă expansiune al Samsung, One UI 4 oferă o experiență mobilă avansată și un control total utilizatorilor săi.

„Ne angajăm să le oferim tuturor acces la cele mai bune experiențe mobile existente în prezent, cât mai curând posibil. One UI 4 îndeplinește această promisiune, echipând utilizatorii de smartphone-uri Galaxy cu cele mai recente funcții de personalizare și confidențialitate. Dar nu ne vom opri aici. În curând, și alți utilizatori de smartphone-uri și tablete vor putea beneficia de această actualizare de software, permițându-le o experiență mai simplă în întregul nostru ecosistem”, a declarat Janghyun Yoon, Executive Vice President and Head of Software Platform Team at Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Your Galaxy, Your Way
One UI 4 le permite utilizatorilor să-și creeze o experiență mobilă personalizată pentru a-și satisface nevoile unice și pentru a-și exprima individualitatea. Cu o serie întreagă de palete de culori noi din care să aleagă, aceștia pot modifica aspectul și accesibilitatea tuturor elementelor care îi interesează, de la ecranul de pornire la pictograme, meniu, buton și fundal. Și, prin intermediul unor widget-uri redefinite, care oferă o personalizare și mai profundă față de cele anterioare, nu a fost niciodată mai ușor pentru ca utilizatorii să-și pună propria semnătură personală asupra experienței de utilizare pe smartphone-urile lor. Acum, aceștia se pot exprima și mai ușor cu ajutorul unei game variate mai mari de funcții emoji, GIF-uri și sticker-uri disponibile direct în tastatură.

Protecție sporită pentru tot ce este important
Nu există confidențialitate fără o securitate puternică. De aceea, cu One UI 4, Samsung aduce cele mai noi funcții de confidențialitate și securitate pe smartphone-uri, astfel încât utilizatorii să poată alege exact ceea ce își doresc să partejeze sau să păstreze în intimitate. De la simpla notificare în momentul în care o aplicație încearcă să acceseze camera sau microfonul dispozitivului, până la un nou tablou de bord de confidențialitate care aduce toate setările și comenzile într-un singur loc accesibil, cu One UI 4, monitorizarea și controlul setărilor de confidențialitate devin mai simple ca niciodată.

Conectarea la un ecosistem extins
One UI 4 ajută utilizatorii să profite la maximum de incredibilul ecosistem extins de dispozitive și aplicații terță parte al Samsung, deblocând o experiență mobilă mai puternică.

Parteneriatele Samsung cu alți lideri din industrie, precum Google, asigură o experiență perfectă în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor și serviciilor preferate de la terți. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se vor putea bucura de aplicații precum Google Duo, care oferă apeluri video cu prietenii și familia de înaltă calitate.
Și, indiferent dacă utilizatorii doresc să folosească un Galaxy Fold, un Galaxy Watch sau un Galaxy Tab, aceștia pot obține un aspect și o senzație uniformă pe toate dispozitivele lor, putându-le sincroniza fără probleme.Disponibilitate
One UI 4 va fi disponibil pe seria Galaxy S21 începând cu 18 noiembrie, în România și Bulgaria, și va deveni, în curând, disponibil și pe seriile anterioare Galaxy S și Note, precum și pe seria Galaxy A, pe dispozitivele pliabile și pe tablete1. Acest anunț vine alături de o nouă actualizare software pentru seria Galaxy Watch2 care, începând de astăzi, le permite utilizatorilor să se bucure de funcții de sănătate îmbunătățite și de noi interfețe de ceas.

1 În curând, actualizarea va fi disponibilă și pe Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, Note20, Note20 Ultra, S10, S10e, S10+, S10 5G, Note10, Note 10+, Galaxy Fold, Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip, Z Flip 5G, Galaxy A82 5G, A72, A52, A52 5G, A52s 5G, A42 5G și Galaxy Tab S7 și Tab S7+. Disponibilitatea poate varia în funcție de regiune.2 Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 și Galaxy Watch3.
 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?