Jocul online intre distractie si afacere
7/7106
calendar_month 31 Mar 2017, 09:33
În noua eră digitală, care a început în 1990, Internetul a devenit cel mai mare centru de distracție și de afaceri din lume.
Firmele, începând cu marile multinaționale până la cele mici, au început să utilizeze mediul online pentru a fi mai competitive și pentru a-și optimiza beneficiile. Spațiul cibernetic este scenariul multiplelor tranzacții comerciale și financiare, care au loc în fiecare clipă.
Paralel cu asta, internauții au început să privească internetul ca un mod de distracție. Distracția pe internet are mai multe fețe. Pe internet se pot citi cărți, urmări filme, asculta muzica, face shopping, etc. Însă, unul dintre domeniile cu un mare impact economic este cel reprezentat de jocurile online.
În prezent, există o varietate mare de cazinouri online precum Netbet casino unde se pot jucajocuri ca la aparate, case de pariuri și site-uri care oferă ponturi pariurimenite să aducă profit jucătorilor, saloane de poker sau bingo.
De banii care se mișcă în această lume a jocului beneficiază atât cazinourile online, cât și dezvoltatorii soft-urilor, specialiștii în design, publicitate, marketing, casele de pariuri, etc.
Însă jocul nu este rentabil doar pentru acest colectiv mereu în creștere. De asemenea, beneficiază de câștiguri și pasionații de jocuri online.
Deși, în general, jocul este o sursă de distracție pentru practicanți, mulți jucători reușescnu doar să nu piardă, ci să și obțină profituri uriașe.
Legiile matematice ale probabilității acționează întotdeauna și în favoarea cazinourilor. Ruleta, pe termen lung, întotdeauna asigură profituri cazinourilor. Și nu doar ruleta, ci și celălalte jocuri de noroc asigură profituri.
Însă, există și cazuri în care datorită cunoștințelor, experienței, constanței și concentrării, norocul le surâde mai mult jucătorilor decât cazinourilor. Este cazul jocului de poker.
Jocul de cărți prin excelență a crescut în ultimii într-un mod surprinzător. Din 1999, anul în care a fost inaugurată prima sală de poker online, mediul online a deschis un orizont pasionaților de poker din întreaga lume, permițându-le să joace la orice oră din zi și din noapte, oricând, din confortul casei.
De-a lungul timpului s-au organizat mari turnee de poker cu premii astronomice.
De ce a câștigat pokerul online atâta popularitate?
Siguranță. Având în vedere că de siguranță depinde afacerea, toate sălile de poker au sisteme aproape la fel de avansate ca entitățile financiare, și sunt supuse la tot felul de verificări care îi fac pe jucători să aibă încredere în fair play-ul lor.
Continuitate și accesibilitate. Sălile sunt deschise oricând, tot timpul anului, și întotdeauna există jucători dispuși să joace. Nu au nevoie decât de un computer personal și o conexiune la internet.
Cost redus. Pentru a juca poker online nu este, sub nicio formă, necesară realizarea unei investiții inițiale. Mulți jucători care astăzi sunt semi profesioniști sau profesioniști, au început să joace poker în turnee gratuite sau după ce au achitat o taxă de înscriere.
Jocul de poker nu este deloc scump și poate fi foarte rentabil. În sălile de poker online există partide și turnee care se adaptează buzunarelor oricărui buzunar.
Vârsta. Nici vârsta nu este o problema pentru a practica sportul secolului XXI. Unica condiție este ca jucătorii să aibă vârsta legală, deoarece cazinourile nu acceptă minori.
Pokerul este mai mult o disciplină mentală decât fizică. Experiența fiind una din principalele virtuți ale jucătorului de poker, vârsta este, fără îndoială, un important aliat. De fapt, unii dintre cei mai buni jucători din lume depășesc vârsta de 50 de ani.
Multilingvism. Deși majoritatea cazinourilor online folosesc limba engleză ca limbă principală, nu este complicat de depășit barierele lingvistice, având în vedere că diferite cazinouri oferă înterfațe în alte limbi și promovează participarea diferitelor colective lingvistice.
Rentabilitate. Varianta de poker online cea mai răspândită în mediul online este Texas Hold'em. Această modalitate minimizează efectul factorului noroc, dând oportunitatea începătorilor să se bucure de sesiuni de profit pe termen scurt (în virtutea norocului începătorului). Astfel, jucătorii experimentați pot obține pe termen lung beneficii notabile datorită unui joc bun.
Existența premiilor importante poate dispara în mod exponențial rentabilitatea. În 2003, Chris Moneymaker a câștigat 2.5 milioane de dolari la evenimentul principal WSOP, după ce și-a câștigat locul la un turneu de clasificare. El a realizat o investiție inițială de 40 de dolari.
Posibilități de învățare. Pe internet se poate învăța ușor jocul de poker. În prezent, există diferite site-uri web precum beturi.ro, cazinouromania.ro sau jocaparat.ro, care oferă în mod gratuit informații despre strategii și tactici cu privire la jocurile și pariurile online.
De asemenea, prin intermediul forumurilor și comunităților virtuale, jucătorii își împărtășesc experiențele și cunoștințele.
Acest lucru face ca jocul de poker să devină o afacere rentabilă pentru jucătorii de orice nivel.
Datorită internetului, distracția în mediul a devenit un mod de viață al multor persoane. Acum pasionații de jocuri online pot juca de acasă, fără fi presați de timp, ci doar de responsabilitate și studiu.
De asemenea, prin intermediul forumurilor și comunităților virtuale, jucătorii își împărtășesc experiențele și cunoștințele.
Acest lucru face ca jocul de poker să devină o afacere rentabilă pentru jucătorii de orice nivel.
Datorită internetului, distracția în mediul a devenit un mod de viață al multor persoane. Acum pasionații de jocuri online pot juca de acasă, fără fi presați de timp, ci doar de responsabilitate și studiu.
Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016
erite site-uri web precum beturi.ro, cazinouromania.ro sau jocaparat.ro, care oferă în mod gratuit informații despre strategii și tactici cu privire la jocurile și pariurile online.