hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Interesante sau doar ciudate? Vedeti 5 laptopuri modificate

Interesante sau doar ciudate? Vedeti 5 laptopuri modificate

calendar_month 08 Mar 2013, 16:30
Daca sunteti colectionari de laptopuri sau pur si simplu va pasioneaza tehnologia, veti fi uimiti sa descoperiti ca exista anumite gadgeturi inspirate din jocurile preferate sau din masini de scris foarte vechi. Iata cateva modele care sunt cu adevarat inedite.
Laptopul Wii
Transformarea unor console de jocuri in laptopuri nu este un lucru tocmai nou, insa acest gadget este cu adevarat inedit.
Laptopul Nintendo Wii a fost realizat de catre Ben Heckendorn, are un ecran de 7 inci si boxe stereo.

Laptopul chitara
Americanul Ben Lewry a contruit un laptop care sa intre intr-o chitara electrica. Laptopul este sincronizat cu chitara, astfel incat pe display sa fie afisate anumite imagini cand sunt atinse corzile instrumentului muzical.

Laptopul auriu
Acest laptop este atat de auriu si sclipitor incat s-ar incadra foarte bine intr-o masina iesita din garajul Pimp My Ride.
Modelul a fost realizat din lemn de trandafir brazilian si aur solid de 18 carate.

Laptop Xbox 360
Ben Heckendorn, aceeasi persoana care a realizat si laptopul Wii, a avut o alta idee ingenioasa: aceea de a crea laptopul Xbox 360.
Punerea pe picioare a acestui proiect a durat trei luni, iar la final, aparatul avea Wi-fi, porturi USB si o greutate de 6,4 kilograme.

Laptopul masina de scris
Acest aparat cantareste 10 kilograme si a fost realizat de designerul japonez Nande Motukuruyo.
Laptopul este de fapt o masina veche de scris la care s-a adaptat un monitor plat. Inventia este cu adevarat inedita si a fost foarte apreciata.

Cititi restul clasamentului pe PC World.
Sursa: pcworld.com