Intelegerea efectului COVID-19 asupra cresterii cumparaturilor online
7/7309
calendar_month 07 Mai 2020, 20:26
Nu cred ca este prea curand sa spun ca pandemia globala COVID-19 va fi probabil unul dintre evenimentele definitorii ale anului 2020 si ca va avea implicatii care vor dura chiar un deceniu.
Situatia se schimba rapid. Numarul de persoane considerate in siguranta sa se adune intr-un singur loc a scazut de la mii, la sute, la zece. Restaurante, baruri, cinematografe, salile de sport, parcurile sunt inchise. Intre timp, multi angajati se confrunta cu noi provocari de a lucra de la distanta, cu norma intreaga.
In esenta, oamenii au ajuns sa spuna ca traim in vremuri fara precedent.
Unul dintre raspunsurile pe care le-am vazut la modul in care oamenii se apropie de aceasta perioada de izolare si incertitudine este in schimbari uriase peste noapte in comportamentele lor de cumparaturi.
Aceast efect de a face cumparaturi online a crescut foarte mult in ultima perioada, la fel si plata cu cardul. Comportamentul in situatia de criza este unul perfect normal, afacerile cu magazine virtuale au inregistrat cresteri ale vanzarilor in ultima perioada de timp comparata cu inceputul pandemiei.
Limitarea cumparaturilor pentru toate elementele esentiale, dar necesare, este o noua normalitate(o cauza poate fi reducerea salariului minim). Brandurile trebuie sa se adapteze si sa fie flexibile pentru a raspunde nevoilor in schimbare.
Aceasta resursa este destinata sa ofere informatii, astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii pentru marca dvs. in perioadele incerte.
Am adunat cateva date si numere in jurul modului in care comportamentele se schimba, ce produse cumpara oamenii si ce industrii simt incordarea pentru a va ajuta sa determinati ce alegeri puteti face pentru afacerea dvs.
Conform unui articol de pe stirileprotv.ro vanzarile magazinelor online au crescut cu 60%, comparat cu aceasi perioada din 2019.
Lista magazinelor de top care vand online

  • Emag

  • Altex

  • Olx

  • McDonalds

  • Ikea