iNES GROUP lanseaza primul canal TV 4K/Ultra HD din Romania!
7/7051
calendar_month 25 Oct 2016, 15:34
iNES GROUP anunță lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din România FUNBOX 4K/UHD – în pachetul iNES IPTV!Evenimentul de lansare se va desfășura în parteneriat cu SPI International, furnizorul canalului, în data de 27 octombrie 2016. La eveniment sunt așteptați reprezentanți din presa scrisă și on-line, personalități și blogger-i.

FUNBOX 4K/UHD este primul canal TV premium în standardul 4K/UHD din țară, care se regăsește acum în grila iNES IPTV. Programele difuzate vizează domenii precum: călătorii și natură (cele mai frumoase și mai misterioase locuri din lume), documentare (atracții unice din punct de vedere istoric și cultural), artă și cultură (seriale despre artă sau operă live, secrete istorice, mistere științifice și răspunsuri la întrebări cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai sălbatice locații), filme și seriale TV (producții premiate la festivaluri internaționale).

iNES GROUP aduce revoluția tehnologică 4K/UHD în România, menținându-și astfel poziția de pionier și lider în distribuția de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV. Pe lângă cele peste 200 de canale din grila iNES IPTV, clienții iNES sunt primii care se pot bucura acum de experiența 4K/UHD în propria casă, cu pachetul iNES IPTV, alături de serviciile internet de mare viteză prin fibră optică și telefonie fixă. Cu tehnologia 4K, experiența TV atinge o altă dimensiune, iar publicul poate percepe semnificativ mai multe nuanțe, detalii și contrast de o acuratețe de patru ori mai mare decât standardul Full HD 1080p.

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, este disponibil acum pentru clienții iNES IPTV prin cea mai performantă tehnologie de acces internet gigabit prin fibră optică - GPON. Pentru a oferi acces la beneficiile noii platforme (conexiune gigabit la Internet și televiziune 4K/UHD), compania iNES GROUP a inițiat la începutul anului 2014 un amplu proces de migrare a rețelei de abonați rezidențiali către noua tehnologie – GPON.

4K/UHD, cea mai inovatoare tehnologie TV a momentului, este disponibilă acum și în țara noastră prin iNES GROUP. Ne concentrăm întotdeauna pe evoluția tehnologică pentru a oferi clienților o experiență diferită, detașându-ne de celelalte oferte de pe piață. Dacă în 2005 introduceam în România primul serviciu de tip IPTV, a venit acum momentul să ducem acest serviciu la următorul nivel – primul canal TV 4K/UHD. Ce înseamă asta? Ca și percepție, înseamnă să vezi mai mult decât poți cuprinde, să aduci cinematograful în confortul propriei case. Înseamnă tehnologie de ultimă generație, rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, fidelitate remarcabilă a culorilor, claritate și densitate a imaginii, detalii de finețe, practic o transpunere în mijlocul acțiunii. Suntem încântați să oferim clienților noștri, în același pachet iNES IPTV, domenii variate de divertisment, cu noul canal - FUNBOX 4K/UHD. Toate acestea sunt posibile întrucât anul acesta am finalizat migrarea rețelei de clienți rezidențiali iNES pe noua platformă de acces Internet prin fibră optică prin tehnologia GPON.”, declară dl. Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

Despre iNES GROUP
iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, telefonie fixă, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc) și proiecte la cheie integrate în IT&C. Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă primul și cel mai performant serviciu IPTV din România - televiziunea digitală IP prin fibră optică, oferind cel mai mare număr de canale TV și, în premieră națională, primul canal în standardul 4K/UHD de pe piață – ca parte din pachetul iNES IPTV, alături de serviciile de acces la internet prin fibră optică și telefonie fixă.

Despre SPI International
SPI International/Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente, cu peste 45 de milioane de abonați. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut 4K/Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind acces abonaților săi atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming de 4K/programare UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorii locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut de calitate, cu apreciere puternică. Mai multe informații pe www.spiintl.com.