Idei de afaceri pe care sa le promovezi de sarbatori
7/7205
calendar_month 21 Dec 2018, 10:40
In perioada sarbatorilor de iarna, pare ca internetul are mai multe cereri ca niciodata. Oamenii cauta sa isi maximizeze timpul cat de mult pot, motiv pentru care apeleaza la anunturile pe care le gasesc online pentru a cumpara podusele de care au nevoie.
Afacerile online prospera in perioada sarbatorilor de iarna. Este luna cadourilor si multi dintre noi cautam idei deosebite care sa ii surprinda pe cei dragi. In acest moment, o gama variata de anunturi de afaceri sunt in prim plan deoarece orice produs am cumpara, are in spate baza unei afaceri online.
Iata si care sunt cele mai cautate produse ale afacerilor online
Bijuteriile hand made. Femeile pasionate de arta si de fashion cauta in mod frecvent piese cu un design unicat, dar in special pentru petrecerile de sarbatori. Asa ajung si la bijuteriile hand made care au o semnificatie aparte, o textura si un mesaj unicat care sa le reprezinte personalitatea.
Globuri personalizate. Bradul de Craciun trebuie impodobit cu personalitate, motiv pentru care multi dintre noi ne dorim globuri personalizate. In prezent, exista tot mai multe ateliere de creatie care se ocupa cu personalizarea globurilor de Craciun, respectiv cu scrierea unor mesaje pe sticla.
Centru de fotografie. Multi isi doresc sa creeze un album de familie in perioada Craciunului, iar pentru asta apeleaza la un fotograf profesionist care si-a organizat deja un atelier cu un decor de poveste. Cele mai cautate sunt fotografiile pentru bebelusi pentru a pastra amintirea primului Craciun in familie.
Dulciuri home made. Multe persoane nu mai au suficient timp sa pregateasca desertul pentru sarbatori si prefera sa cumpere dulciuri home made. Asta nu-i nimic rau deoarece gospodinele pricepute deja s-au apucat de treaba si anunta asta pe retelele de socializare si nu numai. Acum poti comanda online de la cozonaci, turta dulce, torturi, pana la paine de casa, produse de patiserie sau orice ai pofta.

Costume de inchiriat. La sfarsit de an toate companiile, dar si scolile si gradinitele organizeaza petreceri tematice de sfarsit de an. La gradinte si scoli vine Mos Craciun impreuna cu spiridusii, in timp ce la birou petrecerile cer costume extravagante. Gasesti costume pe care sa le inchiriezi de pe internet, iar afacerea din spate poate fi una sezoniera, dar cu potential.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?