Husa Galaxy S9 Plus - top 5 motive pentru care este necesara
7/7192
calendar_month 12 Oct 2018, 20:18
In ceea ce priveste husele pentru smartphone-uri, nimeni nu poate sa le conteste utilitatea si rolul important pe care il indeplinesc: protectia. La urma urmei, nu trebuie sa fii o persoana neindemanatica pentru a-ti pune in pericol telefonul - accidentele se pot intampla oricand si oriunde.
Dincolo de acest motiv, al protectiei telefonului impotriva socurilor si al eventualului contact cu lichidele, iata si alte motive care justifica achizitia unei huse. Ne referim la husa Galaxy S9 Plus, dar argumentele se aplica pentru oricare alt model de smartphone de generatie noua.
1. Pret mai bun in momentul revanzarii
Poate ca abia ti-ai achizitionat telefonul si este departe de tine gandul de a-l vinde pentru a cumpara un altul. Acel moment va veni insa la un moment dat, mai ales daca esti adeptul noului, daca iti place sa ai cele mai noi aparitii de pe piata in materie de smartphone-uri.
Alege sa protejezi dispozitivul cu o husa Galaxy S9 Plus si vei reusi sa ii pastrezi un aspect impecabil, ca nou. In acest fel, la revanzare vei putea obtine un pret mult mai bun comparativ cu altii care poate nu s-au ingrijit intr-o foarte mare masura de astfel de detalii.
2. Personalizare completa
In prezent oricine stie ca prin intermediul accesoriilor potrivite, respectiv cu ajutorul huselor disponibile in modele pe cat de practice, pe atat de variate ca design, orice tip de smartphone poate fi complet personalizat. Aspectul carcasei prezinta prea putin interes pentru unii in momentul achizitiei unui telefon, chiar si a unui model Samsung Galaxy S9 Plus, pentru ca stiu foarte bine ca husa potrivita va modifica aspectul telefonului conform cu propriile preferinte.
3. Functii suplimentare
In acest caz ne referim la husele cu flip cover, care ofera facilitatea capacului rabatabil activ. Un asemenea model de husa Galaxy S9 Plus poate fi gasit la Stifler.ro, cu mentiunea ca pentru a activa flip-ul este necesara instalarea unei aplicatii - detaliile pot fi regasite in pagina de prezentare a produsului.
Aceasta functie suplimentara se dovedeste utila pentru posesorii modelului in cauza sau al oricarui altuia: ecranul este protejat, se previne deteriorarea sa, iar capacul rabatabil ofera acces la informatii precum ora, data sau alte notificari, in cazul unor modele de huse permitand si controlul apelurilor sau alte facilitati, fara a deschide husa.
4. Huse perfecte pentru telefoane utilizate in conditii extreme
In cazul in care faci parte din acea categorie de persoane care ia telefonul mobil oriunde, inclusiv la drumetii pe munte sau in timpul experientelor acvatice in sezonul estival, este de preferat sa alegi o husa care ofera protectie suplimentara.
Majoritatea telefoanelor, inclusiv modelul Samsung Galaxy S9 Plus, nu au fost facute pentru a rezista in astfel de conditii extreme. Din fericire, exista optiuni care ofera protectie si pentru astfel de cazuri. Huse si carcase care sunt special concepute pentru a proteja telefonul de praf, murdarie, socuri sau contact cu lichidele pot fi gasite in cadrul aceluiasi magazin online mentionat: Stifler.ro.
5. Eviti reparatii destul de costisitoare
Preturile smartphone-urilor de generatie noua sunt destul de piperate - nimeni nu poate contesta asta. Doar cei care au avut parte insa de un incident si s-au vazut nevoiti sa apeleze la un service au constatat ca nici reparatiile nu se lasa mai prejos din punct de vedere al costurilor.
Spre exemplu, inlocuirea unui display pentru un Samsung Galaxy S9 Plus poate scoate din buzunarul posesorului aproape jumatate din valoarea telefonului achizitionat de nou. Socurile si contactul cu lichidele pot sa faca insa mult mai multe stricaciuni decat un display fisurat/spart, prin urmare nevoia de o husa se impune cu atat mai mult.
Accesorizarea telefonului cu o husa pare sa fie astfel o optiune mai mult decat indicata. Protectie, personalizare, evitarea reparatiilor, functionalitati sporite - toate aceste motive sunt mai mult decat suficiente, insa cumpararea unei huse este favorizata si de preturile accesibile la care sunt disponibile aceste accesorii. Atunci cand protejezi cu cateva zeci de lei o investitie de mii de lei, cu siguranta achizitia unei huse merita si e mai mult decat inspirata.
Cei interesati de o gama variata de astfel de solutii pentru protectia smartphone-urilor pot gasi pe Stifler.ro modele de huse ce pot multumi orice gusturi si preferinte.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?