Huawei Watch Fit
7/7419
calendar_month 04 Sep 2020, 11:50

Huawei Watch Fit se va indrepta instantaneu catre cei carora le plac ofertele de ceasuri inteligente Huawei. Dincolo de culoarea Orange pe care il vedeti aici, Watch Fit vine si in Sakura Pink, Graphite Black si Mint Green.
Atractia minuscula a Huawei Watch Fit
Sunt mai putin indragostit de stilul neoriginal. Poate ca ii lipseste creativitatea, dar probabil va atrage o piata mai mare decat ar avea o abordare cu adevarat unica. Exista o curea simpla din silicon, un singur buton in partea dreapta si un stift magnetic pogo integrat in cablul de incarcare USB, asa ca aveti grija sa nu-l pierdeti sau sa il rupeti daca cumparati un Huawei Watch Fit.
Ecranul OLED de 1,64 inci atat de usor curbat face o treaba buna de a se potrivi cu aceleasi informatii pe care le face un ceas inteligent circular, dar se simte putin inghesuit. Acest lucru este deosebit de vizibil pe ecranele care afiseaza ritmul cardiac sau nivelurile de stres.
Afisajul Watch Fit ofera o rezolutie de 456 × 280 pixeli (326ppi). Aveti la dispozitie aproximativ o duzina de fete de ceas preincarcate, dintre care unele sunt personalizabile si puteti descarca mai multe prin intermediul aplicatiei Huawei Health. Exista sase fete de ceas mereu disponibile, dar folosirea acestora va reduce la jumatate durata de viata a bateriei din experienta mea.
Lite OS, Kirin A1, baterie de 10 zile
Huawei Watch Fit ruleaza sistemul de operare Lite, acelasi sistem de operare purtabil pe care il veti gasi pe alte dispozitive din familia Huawei Watch. UI Lite OS a fost usor modificat pentru a se potrivi ecranului dreptunghiular si arata bine. O prefer in comparatie cu interfata de utilizare gasita pe dispozitivele Huawei Band mult mai inghesuite.
Alimentat de chipset-ul Kirin A1, Huawei Watch Fit se simte, in scurtul meu timp cu el pana acum, sa fie mai fluid si mai receptiv decat Watch GT 2, care uneori inca se simte ciudat.
Huawei promite zece zile de viata a bateriei de la sistemul de operare A1 si Lite asociat cu bateria de 180 mAh din Watch Fit. Din experienta mea cu mai multe alte ceasuri Huawei, nu am niciun motiv sa ma indoiesc ca este posibil ca aceasta afirmatie sa fie adevarata.  • BNR explica politica datoriei publice

  • Salariu net

  • Pensia anticipata

  • Interviu

  • Pensia anticipata
Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?