Huawei P40 Pro
7/7252
calendar_month 24 Ian 2020, 15:54
Ce premiera tehnologica aduce noul telefon

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat pe piata in luna martie. Se pare ca noul telefon va veni cu multe surprize si noutati pentru fanii companiei chineze.
Noul telefon va dispune de o premiera tehnologica in ceea ce priveste camera, care va utiliza componente care pana acum au fost greu de produs. Surse din companie au confirmat ca noile telefoane Huawei vor avea camera cu 5 senzori (penta-camera), realizat in parteneriat cu Leica.

Senzor de imagine de 52 de megapixeli

Huawei P40 Pro ar urma sa fie dotat cu senzor de imagine de 52 de megapixeli, cu dimensiunea senzorului de 1/1.33 inch, acesta baneficiind de o tehnologie 16 in 1 pentru inregistrarea pozelor. Asadar, pozele realizate cu Huawei P40 Pro vor avea rezolutia de 3.25 megapixeli, iar asta pentru ca fiecare pixel e de 16 ori mai mare decat in mod normal.
Huawei P40 Pro va fi dotat cu tehnologia 5G, insa varianta P40 ar putea avea 4G LTE. Noul Huawei P40 Pro va face fotografii mult mai bune chiar daca luminozitatea este slaba, datorita senzorului de dimensiune mai mare. Prin software, senzorul de imagine va putea face si poze de 13 megapixeli cu o scalare de 4 la 1 pentru pixeli, in loc de 16 la 1, dar asta va oferi calitate mai slaba, decat in cazul rezolutiei de 3.25 megapixeli, pentru imaginile inregistrate cu Huawei P40 Pro.
Huawei P40 Pro va folosi noua tehnologie denumita "Quad Curve Overflow", "Ultra Vision Camera" sau Ultra Vision Sensor”, toate acestea fiind inregistrate ca marca de catre Huawei deja. De asemenea, Huawei P40 Pro va folosi un sistem dual, EMUI 10 bazat pe Android si Harmony OS, devenind astfel primele modele Huawei ce vor incorpora noul sistem de operare propriu, scrie Go4it.

Ce pret va avea Huawei P40 Pro

Inca nu exista informatii despre pretul noului telefon Huawei P40 Pro, insa specialistii spun ca va costa in jur de 999 de lire.