hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Huawei a creat o "oaza tehnologica" pentru a surprinde MWC 2023 cu experiente inovatoare

Huawei a creat o "oaza tehnologica" pentru a surprinde MWC 2023 cu experiente inovatoare

calendar_month 27 Feb 2023, 15:56
Huawei Consumer BG si-a prezentat tehnologiile inovatoare, produsele emblematice, ecosistemul etc. la Mobile World Congress 2023 (MWC 2023), desfasurat la Barcelona in perioada 27 februarie - 2 martie 2023. Avand ca tema „GHIDUL pentru lumea inteligenta”, zona de expozitie a Huawei Consumer BG este proiectata dupa magazinul emblematic global high-end pentru a crea o „oaza tehnologica” pentru o experienta captivanta care integreaza tehnologia inteligenta.
Gama diversificata de produse inovatoare prezentate la expozitie include HUAWEI Mate 50 Pro, HUAWEI WATCH Buds si HUAWEI WATCH GT Cyber. De asemenea, Huawei a organizat diverse activitati care includ schimburi de experienta si noi tehnologii, conversatii aprofundate cu industria globala si parteneri eco dar si demonstratii ale celor mai recente inovatii si strategii viitoare.
„Una din aparitiile majore de la MWC 2023 este cea a Huawei Consumer BG care crede in furnizarea de experiente si servicii inovatoare de mare valoare pentru consumatorii din toata lumea cu produse de ultima generatie, de inalta calitate si tehnologii inovatoare. Totodata, Huawei va impartasi mai multe rezultate de cercetare si dezvoltare si va oferi mai multe produse si servicii inovatoare, pentru ca utilizatorii din intreaga lume sa se bucure de tehnologie”, a declarat Kevin Ho, Chief Operating Officer al Huawei Consumer BG.
Inovatii pentru smartphone-uri, inclusiv HUAWEI Mate 50 Pro si multe altele
In 2022, Huawei s-a mentinut drept liderul in inovarea smartphone-urilor prin intermediul produselor HUAWEI Mate Xs 2, HUAWEI Mate 50 Pro bine primit de catre public si elegantul HUAWEI nova 10 Series. La MWC 2023, aceste produse de varf au fost expuse pentru a demonstra capacitatile Huawei, tehnologia de top tip ‘fold’ dar si intelegerea nevoilor utilizatorilor mai tineri.
Huawei continua sa promoveze dezvoltarea tehnologiei avansate in privinta calitatii imaginii camerelor de pe dispozitivele sale mobile. Pe 26 februarie, in cadrul Salonului HUAWEI XMAGE de la Barcelona organizat de Huawei a fost prezentat „Raportul de tendinte HUAWEI XMAGE 2023”. Huawei a invitat experti sa discute rezultatele cercetarii si totodata sa exploreze relatia in crestere dintre tehnologie si creatori.
Au fost dezvaluite diverse ceasuri inteligente, care exploreaza noi directii pentru dezvoltarea tehnologiei wearable
Anul trecut, dispozitivele wearable inteligente Huawei au continuat sa aduca o experienta imbunatatita produselor consumatorilor din intreaga lume prin inovatiile in design, procesle de fabricatie dar si prin functiile software si hardware.
La editia MWC din acest an, Huawei a lansat doua produse wearable inovatoare, demonstrand inovatii de ultima generatie in aceasta tehnologie. HUAWEI WATCH Buds combina caracteristicile castilor TWS si ale unui ceas inteligent, oferind utilizatorilor un confort sporit prin integrarea acestor doua dispozitive intr-o singura unitate. HUAWEI WATCH GT Cyber ‚Äč‚Äčofera un ceas inteligent cu carcasa cu schimbare rapida, conceput pentru a satisface nevoile in mai multe scenarii ale utilizatorilor tineri si dorinta lor de a se exprima.
Pe langa produsele sale hardware extrem de inovatoare, Huawei a facut progrese in ceea ce priveste capabilitatile software. Prin inovatii dezvoltate in regim propriu, precum HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™, dispozitivele wearable Huawei asigura monitorizarea profesionala a sanatatii si a exercitiilor pentru utilizatorii din intreaga lume.
Platforma end-to-end care profita de ecosistemul HMS
Expozitia ecosistemului Huawei Mobile Services (HMS) a demonstrat dezvoltatorilor globali capacitatile complete. De la dezvoltarea de aplicatii, distributie, cresterea operatiunilor, pana la monetizarea clientilor, ecosistemul HMS isi accelereaza aceasta putere de creare de aplicatii prin implementarea acestora pe o platforma globala, oferind dezvoltatorilor servicii complete.
AppGallery a deservit peste 170 de tari si regiuni la nivel global, utilizatorii activi lunar ajungand la peste 570 de milioane mentinandu-si cresterea; AppGallery isi ajuta partenerii sa obtina o distributie eficienta, prin diverse resurse de promovare de inalta calitate si ofera consumatorilor diverse aplicatii pentru a satisface nevoile globale ale vietii digitale ale utilizatorilor.
Petal Ads are propriul trafic media, ajungand la o audienta de 100 de milioane pe 11 canale diferite. Are acces la peste 53.000 de canale media din intreaga lume, acoperind peste 190 de industrii si deservind peste 730 de milioane de utilizatori ai dispozitivelor si aplicatiilor Huawei la nivel global. Puteti ajunge cu usurinta la un numar mare de utilizatori si canale media prin intermediul acestuia.
Angajament fata de cercetarea si dezvoltarea tehnologica si anticiparea unui progres constant in 2023
Huawei este liderul mondial in calitate de cereri pentru brevete si a obtinut rezultate impresionante in strategia dedicata proprietatii intelectuale. Potrivit datelor publicate de IFI CLAIMS Patent Services, un furnizor global de baze de date de brevete, Huawei a inregistrat cereri de brevete constante in ultimii doi ani, crescand de la pozitia a noua in 2020 la a patra in 2022. Dupa ce a obtinut nu mai putin de 2.836 de brevete, o crestere de 2%, Huawei a devenit unul dintre cei mai mari detinatori de brevete la nivel global. In ultimul deceniu, a investit peste 114 miliarde EUR in cheltuieli de cercetare si dezvoltare. A detinut peste 45.000 de stocuri de brevete autorizate, valabile (peste 110.000 de bucati) in intreaga lume, peste 90% dintre brevete fiind de inventie, iar valoarea fiind pe deplin recunoscuta de catre industrie.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?