hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  HP lanseaza un smartwatch. Design premium, functii relativ banale

HP lanseaza un smartwatch. Design premium, functii relativ banale

calendar_month 04 Aug 2014, 09:30
HP a anuntat oficial ca va lansa un smartwatch care este construit in colaborare cu designerul Michael Bastian. Ceasul inteligent al HP va ajunge pe piata in curand si va fi compatibil cu dispozitivele Android si iOS.
Desigur, punctul forte al smartwatch-ului HP este reprezentat de fapt de design-ul rezultat din colaborarea HP - Michael Bastian. Functiile noului sunt cele pe care le regasim deja pe device-uri similare care exista pe piata de mai multa vreme.

Smartwatch-ul HP se poate sincroniza cu terminale iOS sau Android si poate afisa notificari pentru SMS-uri, email-uri, informatii despre vreme, dar si noutatile ce apar pe conturile de socializare si, potrivit TheNextWeb, ofera o autonomie de pana la 7 zile.
Ceasul inteligent este rezistent la apa.
Smartwatch-ul realizat de Michael Bastian cu ajutorul inginerilor de la Hewlett-Packard nu ofera un ecran sensibil la atingere, ci este dotat cu butoane hardware pentru control.
Momentan, HP nu a anuntat si pretul la care va fi disponibil ceasul inteligent si nici cand va putea fi comandat, insa informatii privind aceste detalii pot aparea in orice moment pe site-ul Gilt.com.