hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  HIT.ro Review - Bluetune Solo de la Divoom - o boxa portabila compacta pentru muzica on the go

HIT.ro Review - Bluetune Solo de la Divoom - o boxa portabila compacta pentru muzica on the go

calendar_month 11 Oct 2013, 13:00
Daca va place muzica si va plac si gadgeturile am gasit pentru voi un device care le imbina cu succes. Este vorba despre boxa portabila cu Bluetooth, Bluetune Solo de la Divoom, un device de dimensiuni mici, extrem de compact si destul de performant pentru categoria de pret din care face parte.
CUMPARATI BLUETUNE SOLO LA UN PRET SPECIAL DE PE The HIT Shop!

(clic pe imagini pentru dimensiune mare)
Bluetune este boxa portabila compacta. Designul cilindric minion este resit, iar finisajele si materialele folosite sunt de buna calitate. Vorbim despre metal si pastic de buna calitate. Per general, Bluetune Solo se diferentiaza clar de gadgeturi similare care ofera doar un aspect ieftin.

Partea superioara a boxei bluetooth este dominata de unicul buton de control, luminat albastru si de grila care ascunde difuzorul.

Baza gadgetului ofera doua mufe, cea de incarcare (micro USB) si jack-ul audio care are functie de audio out pentru conectarea la sistemele Home audio, smartphone-uri tablete si mai orice dispune de o mufa audio in.

Cele doua mufe sunt incadrate de o alta grila care reda efectul X-bass (sau subwoofer, daca vreti) si care este frumos luminata in timpul functionarii.

Partea inferioara a Bluetune ascunde comutatorul On/Off, iar bara device-ului este dotata cu fisii de cauciu care elimina vibratiile care apar inerent la volum maxim atunci cand boxa este pozitionata pe un suport dur.
CUMPARATI BLUETUNE SOLO LA UN PRET SPECIAL DE PE The HIT Shop!

Bluetune vine la pachet cu un cablu USB de incarcare (la PC).

Dupa o incarcare completa, gadgetul poate functiona pana la 8 ore.
Sincronizarea cu smartphone-uri si alte device-uri se face foarte rapid, prin activarea modulelor si confirmarea pe ecranul terminalelor a legaturii radio la speaker.
Am realizat un scurt clip video pentru a va arata cum se conecteaza si functioneaza Bluetune Solo:

Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
Functia de raspuns la apel direct de pe gadget este foarte utila. Astfel, puteti asuculta muzica in masina sau acasa si puteti raspunde direct de pe Bluetune la apelurile primite. Gadgetul se transforma intr-un speaker pentru apeluri doar prin apasarea butonului pozitionat pe partea superioara. Incheierea apelului se face in acelasi mod. Departarea de gadget in momentul apelului va duce la aparitia unor mici distorsionari audio, dar sa nu uitam ca functia de apel este doar una suplimentara. Lui Bluetune Solo ii place, de fapt, sa redea muzica sio face pe cat de bine posibil la un pret de putin peste 150 de lei.
Sunet

Am fost surprinsi de volumul livrat de micile difuzoare ascunse in Bluetune Solo. Este bine de retinut ca volumul continutului audio nu poate fi reglat de pe Bluetune, operatiunea fiind accesibila doar din controlul audio al smartphone-ului sau tabletei. Pe langa volumul destul de puternic ne intereseaza, evident, calitatea sunetului. La acest capitol, lucrurile sunt discutabile in sensul in care o inregistrare echilibrata ca frecvente va fi redata cu basi amplificati, iar sunetul va fi destul de rotund si placut. Oricum, nu ne asteptam ca Bluetune sa poata reda joasele atat de bine la un volum de aproximativ 80%. Folosit in astfel de conditii gadgetul poate inlocui fara probleme difuzoarele care doteaza majoritatea laptopurilor de pe piata. La un volum mai mare si daca inregistrarea are deja joasele amplificate, se poate simti o mica distorsionare audio, insa nu una suparatoare.
Specificatii:

  • Functie handsfree

  • Putere: 6W RMS

  • Impedanta: 4ohmi

  • Frecventa: 60 - 20kHz

  • Raza wireless: 10m

  • Microfon incorporat

  • autonomie 8 ore


CUMPARATI BLUETUNE SOLO LA UN PRET SPECIAL DE PE The HIT Shop!

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?