Hera Rovaniemi ofera cele mai ieftine laptopuri si calculatoare sh
8/8615
calendar_month 09 Iun 2017, 17:35
Hera Rovaniemi este o firma cunoscuta pe piata de specialitate mai mult sub numele site-ului pe care isi desfasoara activitatea: https://www.it-sh.ro. Compania vine in intampinarea clientilor sai cu calculatoare sh, imprimante second-hand, monitoare second-hand, laptopuri ieftine, de asemenea, second-hand, videoproiectoare, servere second-hand, componente second-hand s.a.m.d.

Prezenta de 4 ani in lumea dispozitivelor IT, Hera Rovaniemi a reusit sa isi convinga clientii de calitatea produselor pe care le comercializeaza. In ideea ca nu toti cei care vor sa isi achizitioneze un calculator ,de astfel, un produs foarte util azi , au bugetul necesar achizitionarii unui dispozitiv nou, Hera Rovaniemi propune produse performante sh.

Garantia calculatoarelor sh vandute de aceasta companie este asigurata si de faptul sunt testate si pregatite inainte de a ajunge pe site. De la Hera Rovaniemi pot fi achizitionate calculatoare produse de brand-uri recunoscute in idustria IT: Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens etc. De pe site se pot alege calculatoare de ultima generatie precum Workstation Dell Precision T1650 Intel Quad Core i7-3770. De fapt, din oferta companiei nu lipsesc procesoarele Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, precum nu lipsesc nici calculatoarele pentium 4, dual core sau core 2 duo.

Este important de notat ca de la Hera Rovaniemi pot fi achizitionate si monitoare performante la preturi foarte bune: HP, Dell, Samsung, Acer, Sony etc. De exemplu, cu doar 94 lei poate fi cumparat un monitor LCD/TFT 17 inch Grad –A. De astfel, oferta include monitoare TFT sh si monitoare LCD sh.



Nu in ultimul rand, pe langa multe alte produse prezentate spre vanzare, Hera Rovaniemi propune servere workstation sh cu procesoare puternice Intel Xeon. Intre brand-urile comercializate se numara: HP, Dell, Fujitsu si IBM.

Pe langa calitatea produselor si preturile mici, Hera Rovaniemi faciliteaza investitia prin posibilitatea de achizitionare in rate, prin oferirea garantiei si prin faptul ca la comenzi mai mari de 250 lei, clientul nu va mai plati transportul. Mai mult, la achizitionarea oricarui produs, clientul poate fi consiliat de catre o persoana avizata sa faca acest lucru, in ideea de a decide corect, in functie de necesitatile pe care le are.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?