Halat de baie potrivit cu plinta din PVC
8/8040
calendar_month 18 Mai 2022, 10:56
Daca vei rasfoi gama larga de halate pentru femei, barbati si copii, cu siguranta vei gasi un halat de baie care se potriveste gusturilor tale. Sa te decizi asupra unui singur halat de baie nu este atat de usor.

Exista modele lungi si scurte, colorate si monocolore, confortabile-caldute si aerisite, luminoase, vaporoase transparente. Cu toate acestea, una dintre cele mai populare croiuri pentru halatele de baie sunt cele largi care se aduna pe langa corp si se strang cu un cordon. Si, desigur, exista motive întemeiate pentru asta. Pentru ca apa de pe tine sa nu se scurga printre rosturi, poti opta pentru plinte din PVC. Mai mult decat atat, poti lua un halat lejer pe tine, pentru a monta plinta PVC, deoarece aceasta se monteaza foarte usor. De asemenea, poti alege un halat de baie care sa se potriveasca cu plinta din PVC, pentru a crea o armonie de imagine în interior.

Halat de baie scurt, atat de popular

Femeia încrezatoare în sine este activa si are ambele picioare ferm stabile pe pamant. În acelasi timp, iubeste si fatetele frumoase, confortabile si relaxate ale vietii de zi cu zi. Un mic dejun copios duminica dimineata, o vizita la sauna sau wellness, cateva ture în piscina, femeia moderna este atenta la vestimentatia ei. Un halat de baie scurt, în culoarea plintei este, prin urmare, însotitorul ideal. Este placut, usor si economiseste spatiu de depozitat, astfel încat sa poata fi adapostit în mod optim în orice geanta de transport. În plus, este pur si simplu fantastic de moale si, desigur, absolut usor de îngrijit. Un halat de baie scurt pentru femei garanteaza 100% libertate de miscare si previne transpiratia suparatoare, mai ales dupa înot sau dupa dusul de dimineata. Iar daca îti place sa te simti confortabil în pat cu o ceasca de cafea în zilele libere, halatul scurt de baie este un partener ideal.

Care halat de baie sa alegi?

Ai vazut deja ca exista o gama imensa de halate de baie din care sa alegi. Nu vei gasi doar halate de baie scurte frumoase si de foarte buna calitate, ci si halate lungi pentru femei si barbati din diferite alte material, lungi scurte si medii. Practic, saunele devin din ce în ce mai populare pentru ca ofera o adevarata bunastare fizica si psihica. De altfel, halatele sunt fabricate din tesaturi de prima clasa si atent selectate. De exemplu, exista halate din bumbac, care sunt cu adevarat clasice si care ofera pielii o senzatie incomparabila. De asemenea, exista halate de baie din blana sintetica moale, un material exceptional de usor pe de o parte, dar si foarte absorbant pe de alta parte. Desigur, poti spala halatele de baie si la masina de spalat, pentru o îngrijire usoara.
Culorile sunt fantastice si pot fi alese în functie de preferintele de culoare pe care le ai. În anotimpul cald poti uita de halatele de baie groase si voluminoase. Gama de halate se caracterizeaza si prin halate din satin, usoare si sofisticate. Un halat de baie clasic este pufos, dragalas si ofera confort pur. Halatele de baie sunt acum disponibile într-o mare varietate de modele, variatii si marimi. Vei gasi halate de baie clasice, cu gluga sau cu guler sal, halat lejer, kimono la moda si kilt pentru sauna.

Plinte din PVC

Plintele sunt finisajul curat între perete si pardoseala. Plintele din PVC au diverse avantaje, care fac posibila montarea lor chiar si în baie. Plinta din PVC este elastica si flexibila si este usor de montat. Plinta de podea este un detaliu discret, dar important, fara de care majoritatea interioarelor arata nefinisate. Dintre produsele oferite pe piata, cea mai populara este plinta din PVC, ale carei dimensiuni si textura se potrivesc usor în orice încapere. Daca te-ai saturat de vechea plinta si ai dori sa o schimbi, poti alege plinta din PVC. Fa un dus, relaxeaza-te, ia apoi un halat pe tine si o ceasca de cafea în mana si imagineaza-ti cum s-ar potrivi plinta din PVC în interioarele casei tale.Plinta PVC – varietate de modele

Pentru decorul podelei vei gasi plinte din PVC în diferite culori si diferite modele, care imita scandura obisnuita si pana la optiuni mai specializate. Materialul pentru fabricarea lor este clorura de polivinil. Din el, prin extrudare, se realizeaza plinte PVC puternice, fara îmbinare, cu caracteristici excelente de performanta. În functie de caracteristicile tehnologiei si scop, produsele sunt împartite în mai multe tipuri.
Plinta PVC rigida dintr-o singura bucata (surd), este un profil usor, cu elasticitate buna care este utilizata în sectiuni drepte. La colturi plintele sunt îmbinate cu coltare din acelasi material si aceeasi culoare. Profilele cu canal integrat se folosesc si pe suprafete drepte. Datorita formei complicate, plinta tubulara este mai durabila si rezista la sarcini mari. Minusul modelului este calitatea scazuta a manoperei, motiv pentru care este asezata în baie si birouri. Produsul din PVC spumat are o structura poroasa si poate fi vopsit. Plinta din PVC te salveaza daca designul interior necesita o schema de culori non-standard. Plinta din PVC are un design usor cu conductivitate termica scazuta, care îmbunatateste izolarea podelei.