hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Goclever lanseaza smartwatch-ul Chronos Colour - touchscreen si functii multiple la un pret foarte bun

Goclever lanseaza smartwatch-ul Chronos Colour - touchscreen si functii multiple la un pret foarte bun

calendar_month 29 Ian 2015, 12:00
Goclever a anuntat astazi lansarea celui de-al doilea smartwatch al companiei, Goclever Chronos Colour, ce dispune de ecran sensibil la atingere, de 1,6 inch (240x240p) si o autonomie de lucru pana la 5 zile.
Noul ceas inteligent al Goclever va fi disponibil in oferta magazinelor din Romania incepand cu luna februarie, la un pret ce va porni de la 329 de lei.

Goclever Chronos Colour poate fi utilizat impreuna cu un telefon Android, permitand navigarea in lista de muzica si controlul melodiilor redate sau controlul camerei foto a smartphone-ului. De asemenea, noul ceas Goclever este dotat cu accelerometru si poate indeplini rolul de antrenor personal pentru iubitorii de sport (distanta parcursa, numarul de pasi efectuati, numarul de calorii arse etc.).
Goclever Chronos Colour poate primi notificari de la smartphone, acestea putand fi personalizate pentru fiecare aplicatie in parte (si pot fi oprite din aplicatia dedicata de pe telefon).

De precizat este ca smartwatch-ul permite si initierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Goclever Chronos Colour vine cu o serie de aplicatii preinstalate, precum calendar, calculator, alarma si informatii meteo.
Goclever Chronos Colour are dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2cm, cantareste 60 de grame si are o baterie de 350 mAh.

Carcasa gadgetului este rezistenta la apa (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice).
Ceasul este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor care ruleaza Android 4.4.0 sau o versiune mai recenta. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?