hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Generatia 2023 de televizoare Neo QLED si Lifestyle de la Samsung ajuta utilizatorii sa isi regleze ritmul circadian

Generatia 2023 de televizoare Neo QLED si Lifestyle de la Samsung ajuta utilizatorii sa isi regleze ritmul circadian

calendar_month 18 Ian 2023, 11:13
Modul Eye Comfort de la Samsung echilibreaza expunerea la lumina, temperatura culorilor si ajusteaza setarile ecranului pentru a le oferi oamenilor o experienta optima de vizionare
Noile generatii de televizoare Samsung Neo QLED1 si Lifestyle2 din 2023 au primit certificarea "Circadian Rhythm Display" din partea Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), un important institut pentru certificari de inginerie electrica din Germania.
Certificarea recunoaste in mod deosebit modul Eye Comfort al televizoarelor Samsung si felul in care acesta le ofera utilizatorilor care petrec mult timp in casa o experienta optima de vizionare. Modul echilibreaza automat expunerea la lumina si temperatura culorii pentru a imita lumina naturala de exterior.
Ritmul circadian are un ciclu de inhibare a secretiei de melatonina pentru activitati dinamice in timpul zilei si de eliberare pe timpul noptii a hormonului pentru a induce in mod natural somnul.
Certificarea VDE valideaza beneficiile modului Eye Comfort asupra ritmului biologic intern al utilizatorilor prin masurarea stimulului circadian la diferite niveluri de iluminare si evaluarea impactului asupra suprimarii melatoninei. Procesul de certificare respecta metoda ,,Circadian Stimulus”, care este bazata pe rezultatele cercetarii realizate de Lighting Research Center (LRC) din SUA.
Aceasta este una dintre numeroasele certificari pe care televizoarele Samsung le-au primit, ceea ce demonstreaza eforturile continue ale companiei de a pune utilizatorii si experienta lor in prim-plan si in centrul designului de produs. In trecut, televizoarele Samsung au primit certificarea ,,Eye Care" de la VDE si validarea ,,Glare-Free" de la UL, impreuna cu certificarile ,,Pantone Validated" si ,,SkinTone Validated" de la Pantone, cele din urma ca rezultat al faptului ca ecranele Samsung satisfac standardele organizatiei in ceea ce priveste acuratetea culorilor. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?