Gaseste-ti rapid piesele de schimb in magazinul online piese-auto.ro
7/7000
calendar_month 27 Aug 2015, 17:25
Posesorii de masina stiu foarte bine ca aceasta va avea mereu nevoie de reparatii. Ideal ar fi ca acest lucru sa se intample cat mai rar posibil, dar chiar si asa, pot sa apara surprize dintre cele mai neplacute. Dar acum nu mai este nici atat de greu sa poti face rost de piesele de care ai nevoie, serviciile online de piese auto fiind din ce in ce mai des intalnite.
Un site pe care ar trebui sa il ai in atentie, daca ai o masina si te afli in dificultate, este piese-auto.ro, fostul pieseautoshop.ro. Aceasta echipa serioasa are contracte cu foarte multe firme de distributie piese auto, asa ca cele comandate online din cadrul acestui magazin vor ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Avantajele unui magazin online de piese auto: preturi mici, diversitate mare de produse
Produsele oferite de piese-auto.ro au unele dintre cele mai competitive preturi de pe piata, iar faptul ca sunt comandate online inseamna ca nu se vor plati intermediari sau depozitare, ci doar transport. In acest mod, va puteti bucura de unele dintre cele mai ieftine servicii de pe piata, cu livrare rapida si in conditii perfecte, pentru o gama cat mai variata de automobile.
In primul rand, la magazin se gasesc piese de schimb pentru masinile mai des intalnite, precum Dacia, Renault, Fiat, Ford sau Volkswagen. Dar acestea nu sunt singurele oferte disponibile, existand piese si pentru marci mai rar intalnite pe strazile din Romania. Faptul ca pot fi cumparate si piese pentru Bentley, Bugati, Porche sau Dodge reprezinta un mare avantaj, iar preturile practicate sunt competitive in limita permisa de producator si de politica de preturi practicata de acesta (piesele pentru Bentley nu vor fi niciodata la fel de ieftine precum cele pentru Renault, oricat de mult ne-am dori acest lucru).

Ai o masina mai veche ? Gasesti rapid piese auto online, pentru sute de modele
Nu doar firmele in sine sunt extrem de variate, ci si modelele pentru care pot sa fie procurate piese de schimb. Bineinteles, este normal ca pentru o firma recunoscuta, cu multe modele, precum Peugeot, VW sau Mercedes, modelele pentru care piese-auto.ro sa ofere posibilitati de schimb sa fie mai multe decat cele existente pentru Jeep sau Bugatti. In cadrul magazinului online piese-auto.ro, fiecare producator listat are cel putin cinci modele diferite pentru care se gasesc piese auto onlinesi cateva serii diferite pentru fiecare dintre ele astfel incat va fi aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.
In plus, pot fi gasite piese auto ieftine pentru orice tip de masina, atat pentru sedan-uri, pentru cabriolete, pentru SUV sau modele sport si chiar pentru masini utilitare si de transport, asa cum sunt cele de la Iveco. Cu alte cuvinte, o gama variata si binevenita, pentru oricine are nevoie de piese de schimb pentru masina.

Piese auto originale sau aftermarket?
Exista o discutie veche cu privire la piata auto referitoare la provenienta pieselor, si in acest caz “batalia” se da intre cele originale si cele aftermarket. Piesele auto comercializate sunt produse de aceeasi firma ca si cele montate initial pe masina. Si chiar daca nu sunt realizate de compania producatoare de masini (niciuna nu isi produce toate piesele), ele sunt de cele mai multe ori vandute sub acelasi brand si la costuri ridicate. In schimb, piesele aftermarket sunt realizate de catre alti producatori adaptate pe modelele existente pe piata, insa sunt comercializate sub nume propriu.
La piese-auto.ro pot sa fie gasite piese din ambele categorii, unele bucurandu-se chiar si de reduceri destul de importante.
Insa, orice model de masina ai detine, este important ca proprietar sa apelezi la recomandarea unui mecanic si sa fii mereu pregatit pentru a interveni pentru a cumpara piesele de schimb necesare in timp util.Un timp indelungat pana la schimbarea unei piese poate sa genereze mai multe probleme si la alte piese sau chiar sa provoace accidente.Te asteptam pe piese-auto.ro pentru cumparaturi!