Galaxy Watch4 updates: Detectie de cadere, control al gesturilor si multe optiuni de personalizare
7/7774
calendar_month 26 Oct 2021, 09:39
Seria Galaxy Watch4 este cea mai recenta gama de smartwatch-uri Galaxy, cu o varietate de functionalitati avansate. De la o varietate de curele si fete de ceas personalizabile, precum si numeroase functii si aplicatii diverse, utilizatorii îsi pot personaliza seria Galaxy Watch4 pentru a se potrivi cu stilul lor de viata. Acum, utilizatorii Galaxy Watch4 pot accesa noi functii datorita unei actualizare software, ce este disponibila din 20 octombrie.

Iata care sunt principalele update-uri:

Fete de ceas personalizabile

Cu mai multe fete de ceas din care pot alege, cea mai recenta actualizare permite utilizatorilor sa aleaga elementele cu care îsi pot construi ceasul perfect pentru personalitatea si stilul lor de viata.

Exista patru fete noi din care utilizatorii pot alege. Daca sunt foarte pasionati de fitness sau vor sa stie detalii despre sanatatea lor – acestia pot personaliza noua fata de ceas Info Brick cu obiectivele de care sunt cel mai mult interesati, precum pulsul sau stresul resimtit de-a lungul zilei. Acestia pot alege una din fetele de ceas care arata starea vremii sau background-uri inspirate de Galaxy Z Fold3 sau Galaxy Z Flip3 – toate putând fi personalizate.
Scurtaturile sunt o modalitate excelenta de a accesa rapid informatii importante dintr-o privire si de a lansa aplicatiile utilizate cel mai des. Acum, patru scurtaturi pot fi afisate pe display pe fata de ceas Animals – de la durata de viata a bateriei la memento-uri, mesaje, numarul de pasi si multe altele. Se pot alege, de asemenea, GI-uri în miscare pentru fata de ceas My Photo+, în loc de o fotografie statica, pentru a crea fete de ceas mai interesante si pline de viata.
Actualizarea aduce, de asemenea, mai multe animatii jucause pe fata ceasului Steps Challenge pentru a tine evidenta numarului de pasi. Un urs animat va oferi o mica doza de motivatie – pentru a face sesiunea de stetching sau a duce la bun sfârsit challenge-ul zilnic de pasi.

Controlul gesturilor

Comenzile gestuale înseamna ca utilizatorii pot face mai mult prin simple miscari ale mâinilor. Pe lânga miscarea antebratului în sus si în jos de doua ori pentru a respinde apeluri si închide alarme, actualizarea include o noua miscare a mâinii care poate actiona ca o comanda rapida utila pentru a activa o aplicatie sau o functie aleasa. Efectuând o miscare simpla „knock knock” cu încheietura mâinii, poate fi deschisa aplicatie preselectata sau lista de antrenamente, se poate aprinde lumina sau chiar crea un nou memento. Astfel pot fi accesate cele mai utilizate aplicatii fara a apasa vreun buton.

Detectia caderii

Introdus pentru prima data pe seria de smartwatch-uri Galaxy 2020, detectia caderii este capabila sa recunoasca daca purtatorul a cazut în timpul exercitiului. Acum, pe Galaxy Watch4 sensibilitatea poate fi reglata, astfel încât sa poata detecta o cadere chiar si atunci utilizatorii stau nemiscati1. În plus, Galaxy Watch4 poate trimite o notificare SOS catre patru contacte preselectate – în cazul în care situatia cere o astfel de masura.
În plus, utilizatorii de Galaxy Watch4 se pot bucura de un abonament Strava gratuit de 60 de zile2.
Pentru mai multe informatii despre Galaxy Watch4 si Galaxy Watch4 Classic, vizitati:
https://www.samsung.com/ro/watches/galaxy-watch