Galaxy Note20 Ultra: prima impresie
7/7377
calendar_month 06 Aug 2020, 11:17
Samsung tocmai a dezvaluit succesorii Galaxy Note10 si Galaxy Note10 +. Galaxy Note20 si Galaxy Note20 Ultra au un stilou S Pen modernizat, o configurare a camerei si mai capabila, 5G si un display gigant.
Dupa cum sugereaza si numele sau, Galaxy Note20 Ultra este produsul de top al companiei. Are un ecran AMOLED de 6,9 ‚Äč‚Äčinci care se mandreste cu o rezolutie mai mare si o rata de actualizare mai rapida (pana la 120 Hz).
S Pen - o caracteristica semnata Samsung Galaxy Note de la debutul originalului in 2011 - este mai buna ca niciodata in Note20 si Note20 Ultra. Stilul ultra precis va permite acum sa navigati pe interfata de utilizare a telefonului mare, fara sa o atingeti.
De asemenea, Samsung s-a asociat cu Microsoft pentru a se asigura ca utilizatorii pot utiliza la maximum capacitatile vaste ale Note20 printr-o integrare imbunatatita cu un computer prin Link to Windows. Utilizatorii pot sincroniza si accesa notele lor pe mai multe dispozitive, iar telefoanele se pot conecta fara fir si la televizoarele inteligente Samsung.
Cu exceptia modelelor cu afisaje pliabile, toate smartphone-urile de inalta calitate de la Samsung au un design rezistent la apa pe langa alte caracteristici esentiale, care includ incarcarea rapida cu cablu, incarcarea wireless si boxele stereo incorporate. De asemenea, veti obtine o pereche excelenta de casti cu fir cu Galaxy S sau Galaxy Note.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?