Fotograful de nunta
7/7223
calendar_month 18 Apr 2019, 15:13

Fotografiile sunt acele piese care conserva atat de frumos trecutul, amintirile si emotiile deosebite pe care le-ati avut la un moment dat. In secolele al XIX-lea si al XX-lea, amerindienii sau americanii nativi erau sceptici in privinta aparatului foto si credeau ca acesta le fura sufletele. Intr-o mare masura exista un adevar in aceasta credinta, pentru ca fotografiile chiar reusesc sa surprinda sufletele asa cum sunt ele in momentul realizarii pozelor si sa redea fidel emotiile si sentimentele.

Pentru a fi siguri ca emotiile voastre vor vibra puternic in fotografiile de la nunta trebuie sa fiti atenti si sa alegeti fotograful profesionist care prin cunostinte, tehnica, pasiune si talent va realiza un album de nunta memorabil. Bineinteles ca pe langa aceste calitati obligatorii pe care trebuie sa le detina orice fotograf, fiecare are un stil anume, bine definit, pe care trebuie sa-l cunoasteti si daca va place sa-l acceptati. In cazul in care din analiza portofoliului veti realiza ca stilul fotografului nu coincide cu ceea ce va doriti atunci trebuie sa mergeti mai departe cu cautarea.


Si acum vine intrebarea de 10 puncte: Cum si unde gasim fotograful de nunta potrivit?
Pentru organizarea nuntii veti fi permanent intr-o continua agitatie si nevoie de a cunoaste cat mai multe despre tot ce inseamna planificarea eficienta a evenimentului, astfel pentru a alege cat mai bine persoana care sa fie responsabila de fotografiile de nunta va puteti informa apeland la: recomandari prietenilor, site-urile fotografilor, firme specializate pe organizarea evenimentelor de nunta, etc.
Pe langa variantele enumerate mai sus va recomandam sa comparati serviciile oferite de fotografi utilizand un portal dedicat cum este 23h Events. Astfel poti face o comparatie corecta a serviciilor in concordanta cu preturile iar tu sa iei o decizie in cunostinta de cauta.
Este recomandat ca pentru a face alegerea perfecta, care sa va multumeasca atunci trebuie sa va informati din cel putin doua surse, pentru ca selectia voastra sa fie facuta in cunostinta de cauza. In orice caz, cautarea persoanei potrivite impune timp, de aceea va recomandam sa nu lasati pe ultima suta de metri contractarea unui fotograf.
Momente cheie care vor fi imortalizate la nunta voastra
Pentru orice eveniment special, dar mai ales pentru nunta aveti nevoie de fotograful profesionist care va imortaliza momentele cheie, precum:
· Cununia civila
· Obiceiuri/ritualuri diferite care au loc inainte de cununia religioasa (barbierit, machiajul miresei, ruperea turtei deasupra capului miresei, etc.)
· Cununia religioasa
· Pregatirea mirilor
· Sesiunea foto a mirilor
· Petrecerea
· Trash The Dress
Fotograful ales trebuie sa fie specializat pe evenimentele de tip nunta, pentru ca doar acesta va stii sa realizeze cele mai frumoase instantanee, avand experienta necesara, va stii exact cum se desfasoara o nunta, care sunt cerintele si ce este mai important pentru a va oferi amintiri inedite.
Albumul foto realizat de fotograf trebuie sa imbine armonios cadrele perfect realizate in mod organizat cu cele care ii surprind “neanuntat” in cele mai deosebite momente pe miri si pe invitati.
Costul unui fotograf de nunta in Bucuresti
In functie de experienta, de cunostintele fotografului, de continutul ofertei, durata evenimentului si numarul de invitati, costul unui fotograf de nunta in Bucuresti variaza intre 500 si 1500 Euro. In plus, daca nunta se va desfasura in alta localitate, atunci pretul initial va fi suplimentat cu plata transportului si cazarea fotografului.
Conteaza foarte mult bugetul pe care o sa-l alocati pentru fotografiile de nunta, dar trebuie sa stiti ca este important sa beneficiati de servicii profesioniste, sa angajati persoana care se va darui complet pentru a va oferi un album de nunta si fotografii calitative, care vor trece proba timpului si vor retine iubirea si emotia voastra.