FEELLS.COM - DECOR MODERN URBAN PERFECT PENTRU O VIATA COSMOPOLITA
7/7426
calendar_month 18 Sep 2020, 09:07
Intotdeauna in tendinte datorita accentului sau de invidiat pe confort si notelor distinctive ale unei vieti de oras plina de farmec - pune la dispozitie, de asemenea, un traseu inteligent pentru a-ti crea propria oaza de intimitate in mijlocul orasului.
Acest stil decorativ este, de asemenea, minunat pentru o mansarda in stil industrial sau un apartament modern cu o priveliste peste acoperisurile orasului. Gandeste-te la spatii luminoase si aerisite care profita din plin de drama arhitecturala, realizate cu mobilier vizionar si decor somptuos.

Imblanzeste spatiul

Designul interior modern urban este la baza contemporan si industrial, dar nu la fel de agresiv ca un design complet ultra-modern sau decisiv industrial. Decorul modern urban are adesea o latura mai moale; de la tonuri mai calde la mobilier practic si functional pana la piese de mobilier cu detalii subtile, care “rotunjesc” si “imblanzesc” spatiul, decorarea interioara urbana pune accentul pe confort si design fara egal.
incearca stiluri de design unice sau complementare pentru a crea o camera cu influenta cosmopolita, insa mentine-o calda si primitoare, cu caracteristici minimaliste inmuiate de fabricatii catifelate si covoare. Aceasta este o metoda dovedita pentru a face o casa sa se simta mai jucausa, unica si mai vie in moduri in care stilurile de design ultra-moderne si industriale sunt limitate.

Materiale naturale si oglinzi in toata casa

Nici un dormitor sau un living modern urban nu ar fi complet fara piese de mobilier confortabile care sa indulceasca si sa intregeasca aspectul. Gandeste-te la covoare realizate din materiale naturale in tonuri calde, peste podele albe, gri sau din lemn. Adaposteste canapeaua in tonuri maro, crem sau gri cu paturi si perne colorate din tesaturi naturale pentru a impleti mai multe concepte si elemente de design urban industrial.
Completeaza aspectul cu scaune mici si scaune laterale in tonuri profunde, cum ar fi verde si albastru, pentru a aduce accente suplimentare de culoare si o senzatie de lux in spatiul ales. O alta modalitate de a face orice camera sa fie invaluita in acest stil este adaugarea de tonuri metalice, precum auriu si bronz si, desigur, oglinzi, in toata casa.

Accesorii moderne urbane

Pentru un indiciu organic si natural amestecat cu decor modern urban, plantele vor pastra intregul spatiu luminos si racoritor. Plantele ofera, de asemenea, un mod accesibil de a aduce culoare in casa.
Chit ca nu iti doresti ca spatiul sa devina prea minimalist, nu trebuie sa achizitionezi mai multe accesorii, ci doar acele obiecte de design modern urban care ofera personalitate si farmec in doze mici. Asigura-te ca obiectele decorative pe care le afisezi sunt functionale si intentionate, precum si adaugari frumoase care completeaza armonios stilul modern urban.
FEELLS.COM, UN SPATIU CARE TRAIESTE PRIN TINE

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?