Everience Romania, premiata national de Camera de Comert a Romaniei pentru cercetare, dezvoltare si high-tech
8/8324
calendar_month 06 Dec 2022, 11:46
Everience Romania, parte a grupului Helpline - lider european in servicii IT B2B, a fost premiata pentru al doilea an consecutiv cu Locul I National la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
„Este o onoare sa fim premiati cu Locul I pentru al doilea an consecutiv, in topul realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Mai mult, recunoasterea vine intr-un moment in care ne extindem activitatea si in Bucuresti, astfel ca incepand cu acest an activam in doua dintre cele mai mari orase din Romania: Timisoara si Bucuresti. Dechiderea unui nou birou a fost un pas natural, pentru a putea sustine cresterea companiei in urmatorii 3 ani la 700 angajati si la o cifra de afaceri de 25 milioane de euro. Ne dorim ca Romania sa fie cea mai importanta filiala a grupului, iar dezvoltarea ofertei de servicii o vom adresa si clientilor de pe piata romaneasca”, mentioneaza Cosmin Branzan, CEO Everience.
Editia din noiembrie 2022 a premiat la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” cele mai performante companii din domeniu, pe scena Galei de decernare fiind prezente 4 dintre companiile care au excelat pe segmentul IT. La gala de decernare a premiilor a fost prezent Cosmin Branzan, CEO Everience, care a primit distinctia in numele companiei.
Topul National al Firmelor a premiat la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” intreprinderile mici, mijlocii, mari si foarte mari. Premiul acordat companiei Everience s-a incadrat la subcategoria intreprinderilor mari, luand in calcul urmatorii indicatori economici: cifra de afaceri neta, profitul, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.
In Europa, compania are 12 hub-uri si are o expertiza de Service Desk in 25 limbi, servicii on-site, suport PC si consultanta. Focusul companiei este sa asigure o experienta excelenta a clientului prin optimizarea costurilor utilizand tool-uri de optimizare digitala.
In Bucuresti, sediul Everience, inaugurat recent, se afla in cadrul AFI Floreasca Park, Calea Floreasca nr 169A.
Topul National al Firmelor este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din Romania. Rezultatele consemnate de Topul National al Firmelor reflecta nivelul de crestere economica si oglindesc performantele companiilor.