hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  eMAG deschide in Bucuresti eMAG IT Research, un centru de Dezvoltare Software. Finantare, din bugetul de stat

eMAG deschide in Bucuresti eMAG IT Research, un centru de Dezvoltare Software. Finantare, din bugetul de stat

calendar_month 07 Iul 2014, 15:58
eMAG a anuntat astazi lansarea unui nou proiect de investitii numit "Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research", despre care compania spune ca va contribui, in perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala.
Practic, eMAG IT Research va sustine strategia de dezvoltare a retailerului online prin dezvoltarea de aplicatii software specializate in comertul electronic.
Centrul de software, care va fi construit in Bucuresti, va genera 203 locuri noi de munca si va furniza prima aplicatie in luna octombrie a anului in curs.

Pentru proiectul de investitii, eMAG a aplicat, cu suportul consultantilor Deloitte Romania, si pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finantare din bugetul de stat in valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finantelor Publice (MFP), se arata in comunicatul de presa al eMAG.
eMAG a inregistrat, in 2013, vanzari in valoare de 188 de milioane de euro, iar in acest an tinteste 260 milioane de euro. eMAG este prezenta si pe pietele din Ungaria si Bulgaria. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: