Ecranul portabil HUDWAY Drive va mentine concentrat pe drum
calendar_month 08 Iul 2020, 10:15
Simplificati-va experienta de conducere cu ajutorul afisajului cu capul sus al portabilului HUDWAY Drive. Acest HUD post-piata exceptional de subtire se asigura instantaneu si usor pe tabloul de bord pentru a oferi informatii in timp ce va mentine concentrat pe drum.
Oferind toate detaliile de care ai putea avea nevoie, HUDWAY Drive ofera indicatii, apeluri si notificari chiar la linia de vedere. Designul special are un ecran transparent, ceea ce inseamna ca puteti vedea in continuare drumul in timp ce vizionati indicatiile de orientare si multe altele. Cand aveti apeluri si notificari vor aparea alaturi de indicatii, astfel incat sa nu va luati privirea de la drum.
HUDWAY Drive poate afisa, de asemenea, pitch and roll, vitezometru, timp, vreme, ETA, busola, indice de conducere ecologica si multe altele.
Impreuna cu designul extrem de subtire, HUDWAY Drive are un mecanism de glisare pentru o instalare usoara, in timp ce toate cablurile se conecteaza la suport. Exista, de asemenea, suplimente pentru a va imbunatati experienta de conducere. Camera cu vedere retrovizoare ofera o vedere completa a ceea ce se afla in spatele tau, camerele cu vedere laterala elimina punctele "moarte", iar camera cu vedere nocturna va permite sa vedeti in intuneric.