hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Discovery Channel sarbatoreste 20 de ani de "Masini pe alese" cu un nou sezon al emisiunii

Discovery Channel sarbatoreste 20 de ani de "Masini pe alese" cu un nou sezon al emisiunii

calendar_month 04 Apr 2023, 12:32
Masini pe alese (Wheeler Dealers) a avut premiera in anul 2003 si a cucerit fanii din intreaga lume, devenind rapid una dintre cele mai iubite emisiuni auto. Astazi, dupa 220 de masini restaurate, dealer-ul auto Mike Brewer si mecanicul superstar Marc ‘Elvis’ Priestley se intorc cu sezonul 18, in care Mike va cumpara masini simbolice pentru ca Elvis sa le restaureze in atelierul lor din Oxfordshire. Urmatorul pas va fi sa le vanda si sa obtina un profit cat mai mare.
In fiecare miercuri de la ora 21:00, Discovery Channel aduce cate un episod din sezonul 18 Masini pe alese.
Cele 10 episoade vin la timp pentru a omagia a 50-a aniversare a unuia dintre eroii necunoscuti ai automobilismului britanic, masina Triumph Dolomite Sprint. Atunci cand a fost lansata, masina a fost laudata pentru tehnologia revolutionara, care ii permitea sa ajunga la 120 mph. Un mix perfect al unei masini cu performante asemanatoare celor sport, dar si cu un grad de confort crescut. In jurul anului 1973, popularitatea masinilor britanice a scazut, asa ca au fost produse numai 23.000, facand din Triumph Dolomite bijuteria rara de astazi. Mike urmareste si gaseste un model, despre care spune ca este chiar mai bun decat o alta masina-vedeta a epocii, Ford Escort Mexico.
Iar Elvis are o lista lunga pentru restaurare: masina pe care o alege Mike este puternica, dar are un carburator problematic, transmisia stricata, exteriorul este peticit, iar interiorul lasa de dorit. Cu toate acestea, Mike si Elvis isi propun ca la final sa testeze ideea ca Triumph Dolomite Sprint este mai bun decat simbolicul Ford Mexico din anii 70.
Pe parcursul noului sezon, Elvis isi va folosi experienta din cei zece ani de F1 pentru McLaren pentru a se asigura ca restaureaza toate masinile pe care i le incredinteaza Mike. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?