Dieta zilnica de acasa
7/7286
calendar_month 30 Mar 2020, 12:33
Daca esti in izolare dieta poate fi una dintre cele mai mari provocari atunci cand lucrezi de acasa. Nutritionistul Kim Pearson este aici pentru a va ajuta, cu sfaturi pentru a va asigura ca lucrul de acasa nu iti va afecta dieta, respectiv sanatatea.

Este normal sa va intrerupeti ziua de lucru la birou cu pauze de cafea, discutii cu colegii de echipa, excursii in magazine si intalniri. Ziua ta de lucru acasa va arata foarte diferit, iar plictiseala se poate transforma in gustare. Aflati care sunt factorii de declansare pentru a manca atunci cand nu va este foame si va intrerupeti ziua de lucru cu lucruri precum meditatia, mersul pe jos sau sarcinile casnice, cum ar fi spalarea sau faceti pasul.
Pentru mai multe informatii utile despre diete de slabit, consum caloric si cum poti sa iti pastrezi o alimentatie sanatoasa, te invitam sa citesti revista noastra online Diete24.ro.

Cumparati alimentele necesare

Cumparati ingrediente sanatoase pentru a va aproviziona pentru o saptamana, astfel incat sa puteti arunca ceva rapid si usor pentru masa de pranz. Fierbeti ouale si prajiti niste legume, de exemplu, si mancati impreuna cu o salata cu ulei de masline pentru un pranz.

Nu mananci la birou

Transformarea biroului de acasa intr-o masa de gustari nu este cea mai buna idee. Luati masa in locul in care mancati de obicei si evitati gustarile, rontaitul. Evitati obiceiul de a finaliza o sarcina si sa va rasplatiti cu o gustare.

Pauze de cafea

Pe langa micile gustari dintre mese, poate fi usor sa-ti puncteze noua zi lucratoare cu o multime de pauze de cafea. incercati sa fiti atenti la cantitatea de cofeina pe care o consumati. Bautul prea tarziu in timpul zilei va poate afecta somnul. incercati cateva ceaiuri din plante noi.