Dieta jucatorilor pe web
7/7208
calendar_month 14 Ian 2019, 16:57
Așezați zile întregi pe scaun la biroul din fața calculatorului. Opt, nouă sau zece ore plus ore suplimentare. Prea mult pentru sănătatea noastră. Stand imobil multe ore poate crește foamea și în timp pot apărea câteva kilograme în exces. În plus, stilul de viață sedentar este asociat cu un risc crescut de boli de inimă, diabet sau anumite tipuri de cancer și este asociat cu cele peste 5 milioane de decese pe an. Si gustările pe care le găsim in mașină, adesea pline de zaharuri și conservanți înrăutățescsituația. O problemă larg răspândită în Italia, dar și în SUA, atât de mult încât ziarul Time tocmai a publicat o listă cu alimentele care sunt sănătoase atunci când petrecem atât de mult timp fărămișcare.
Și nu doar atât: viața noastră în fața ecranului a devenit nu numai un loc de muncă, ci, de asemenea, un hobby. Ne uitam la meciurile de fotbal si facem pariuri in timp real prin intermediul telefoanelor mobile, folosim aplicații de jocuri si ne uitam la filme per Netflix totul fiind mereu așezați si imobili. Un stil de viață sedentar poate provoca disconfort și, în timp, chiar și boli grave.
Scădere în greutate. Este ca și cum ai spune: stau așezat toată ziua, dar cu o farfurie de ananas, un pic de cucurma sau o migdala si sunt salvat. Dar există cu adevărat alimente care vă fac să slăbiți? Nu, din păcate nu există nici un fel de aliment care va poate ajuta sa slăbiți. Orice aliment care nu este consumat ajuta la slăbire si pe ce consumam mai puțin pe atâtslăbim mai mult. Evident vorbim despre calorii, nu despre greutatea alimentelor. Un kilogram de salată va fi mai bun decât un kilogram de ulei, dar cred că acest lucru este evident. Ceea ce nu este evident pentru mulți este că nu există baghete magice și pentru a slabi, în ciuda diferitelor sirenele văzute la televizor, există doar un singur remediu: a mânca mai puțin și a se mișca mai mult.
Mai bine o plimbare plăcută. Pe scurt, cel mai bun sfat, dacă stați în birou, este acela de a nu manca prea mult, dar mai ales cel de a face mișcare. Mai bine ridicați-vă și faceți o plimbare în aer liber. Dacă acest lucru nu este posibil, este recomandabil să vă ridicați la fiecare 30 de minute pentru a vă mișca picioarele, poate pe coridor. De asemenea, este interzis să luați masa în fața calculatorului. Problemele legate de consumul de alimente la calculator sunt uriașe și nu există nimic care să le poată repara. De obicei, în fața calculatorul, se consumă biscuiți, săratele și diferite gustări. S-a demonstrat ca caloriile ingerate nu sunt percepute si cei care mănâncă in fata calculatorului consuma un număr mai mare snack-uri. Apoi este o scuză pentru a nu se mișca si pentru a nu ieși măcar puțin la aer liber.


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?