Dezvoltatorul roman de chatbot AI intra pe piata Australasia
7/7421
calendar_month 01 Sep 2020, 08:58

Startup-ul romanesc DRUID AI Chatbots a incheiat un parteneriat cu Microelectronic Group, unul dintre principalii furnizori de solutii software, servicii si echipamente de afaceri pentru pietele bancare, de intreprinderi si guvernamentale din Australia, Noua Zeelanda si Insulele Pacificului de Sud, pentru a-si oferi procesul de afaceri. Solutii de automatizare in proiecte mari de transformare digitala in intreaga regiune Australasia (Australia + Asia).
Parteneriatul se concentreaza pe furnizarea de solutii la cheie pentru intreprindere, care vizeaza automatizarea calatoriilor clientilor, calcul tva si angajatilor prin asistenta digitala bazata pe AI, servicii de personalizare si identitate in cadrul documentatiei omnicanale si a proceselor de distributie automata.
"Organizatiile mari sunt dornice sa avanseze prin digitalizare, iar pandemia a accelerat procesul. Fiind un furnizor de solutii angajat sa aduca cele mai noi cadre si tehnologii pentru clientii nostri, suntem mandri sa colaboram cu DRUID. Acest parteneriat ne va ajuta sa oferim solutii imbunatatite si orientate spre valoare, alimentate de capabilitatile platformei de creatie DRBID chatbot." a spus Matt Murgia, Digital Practice Lead, Microelectronic Solutions.
DRUID este o companie de inalta tehnologie care ofera o platforma de design AI chatbot complet fara cod pentru companiile Enterprise si unul dintre putinii furnizori globali care acopera toate tipurile de implementare - cloud, hibrid si complet local.
Datorita sabloanelor de conversatie preconfigurate si tehnologiei NLU proprietare, DRUID permite oricarei companii sa proiecteze si sa implementeze cu usurinta asistenti virtuali AI puternici pentru orice rol, proces sau industrie.
Compania este, de asemenea, angajata intr-un parteneriat global cu UiPath pentru a oferi solutii de conversatie AI pentru robotii RPA. DRUID a fost fondat de antreprenorul roman Liviu Dragan.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?