Dell Technologies si Red Hat isi extind colaborarea strategica pentru a accelera DevOps in mediile Multicloud
8/8213
calendar_month 20 Sep 2022, 15:24
Noile oferte includ soluții on-premises și co-proiectarea unei soluții de cloud hibrid cu Red Hat OpenShift.

Din sumar


  • Dell APEX Containers pentru Red Hat OpenShift oferă dezvoltatorilor o experiență cloud on-premises cu o soluție de tip Container-as-a-Service administrată de Dell


  • Platforma validată Dell pentru Red Hat OpenShift oferă îndrumări documentate pentru echipele DevOps pentru a ajuta la accelerarea implementării IT on-premises în orchestrarea containerelor


  • Dell și Red Hat conlucrează pentru o soluție de cloud hibrid care utilizează software-ul Dell pentru a integra Red Hat OpenShift cu infrastructura Dell și software-ul opțional de automatizare inteligentă IBM pentru monitorizarea performanței aplicațiilorPe larg
Dell Technologies (NYSE: DELL) își extinde relația strategică de lungă durată cu Red Hat pentru a oferi noi soluții care simplifică implementarea și gestionarea infrastructurii containerizate on-premises în medii multicloud.

Gartner prevede că 90% dintre organizațiile globale vor rula aplicații containerizate în producție până în 2027.1 Cu toate acestea, pe măsură ce adoptarea a crescut, au crescut și provocările asociate cu gestionarea implementărilor de containere în cadrul organizațiilor și cu găsirea de personal IT cu competențe în domeniul containerelor. Soluțiile combinate Dell și Red Hat vor ajuta organizațiile să accelereze dezvoltarea și operațiunile (DevOps) aplicațiilor native în cloud, eliminând în același timp barierele de management IT.

„Colaborarea dintre Dell și Red Hat este esențială pentru eforturile noastre de a construi un ecosistem multicloud care să le ofere clienților o mai mare flexibilitate și posibilități de alegere în timp ce dezvoltă noi aplicații și le modernizează pe cele existente în medii multicloud", a declarat Jeff Boudreau, președinte, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. „Cu Dell APEX și Red Hat OpenShift, dezvoltatorii se pot concentra pe furnizarea de produse și servicii inovatoare și pot atenua preocupările legate de infrastructura de suport."

„Clienții doresc să își poată rula aplicațiile oriunde au nevoie, cu flexibilitatea de a trece de la centrul de date la edge și la mai multe cloud-uri publice, în funcție de nevoile de afaceri", a declarat Ashesh Badani, vicepreședinte senior, Head of Products, Red Hat. „Prin extinderea colaborării noastre existente cu Dell, le oferim clienților și mai multe opțiuni și mai multă flexibilitate în operațiunile lor de cloud hibrid, asociind platforma lider enterprise Kubernetes în Red Hat OpenShift cu tehnologiile avansate de infrastructură de la Dell. Această activitate comună va contribui la simplificarea modului în care organizațiile abordează dinamica în schimbare a IT-ului, permițând echipelor IT să creeze aplicații pentru implementarea on premises, dar să păstreze agilitatea de a le rula, de asemenea, oriunde este nevoie, în toată amploarea cloud-ului hibrid deschis."

Dell APEX Containers pentru Red Hat OpenShift oferă o soluție de tip Container-as-a-Service administrată de Dell on-premises pentru a stimula inovația dezvoltatorilor

APEX Containers pentru Red Hat OpenShift oferă organizațiilor IT și dezvoltatorilor o soluție de tip Container-as-a-Service administrată integral de Dell, on-premises, pe infrastructura Dell. Cu Red Hat OpenShift, serviciul permite clienților să răspundă nevoilor dezvoltatorilor lor fără a fi nevoie să construiască și să gestioneze propria infrastructură fizică.Pe bază de abonament, Dell supraveghează activitățile de gestionare a infrastructurii și operațiunile. Clienților le este atribuit un consultant de încredere care îi ajută să asigure o experiență APEX fără griji pe tot parcursul serviciului.

Platforma validată de Dell simplifică implementarea și gestionarea infrastructurii Red Hat OpenShift on-premises

Platforma Dell Validated Platform pentru Red Hat OpenShift, dezvoltată de Intel, simplifică procesele de implementare și gestionarea infrastructurii on-premises pentru orchestrarea containerelor, cu îndrumări complete privind implementarea și configurarea. Clienții își pot pune în funcțiune mai rapid infrastructura on-premises și pot opera în mod mai previzibil un mediu Red Hat OpenShift pe infrastructura definită prin software Dell PowerFlex.

Co-dezvoltate pentru a rula Red Hat OpenShift pe bare metal, echipele DevOps pot furniza mai rapid resurse de calcul și de stocare și pot oferi infrastructură as-code, automatizând în același timp procesele DevOps, permițând dezvoltatorilor să devină un motor de inovare pentru afacerile lor.

Dell și Red Hat vor concepe împreună o soluție de cloud hibrid pentru un management coerent în toate locațiile IT

Dell și Red Hat conlucrează la conceperea unei soluții de cloud hibrid care extinde managementul implementărilor Red Hat OpenShift on-premises la nivelul cloud-urilor publice și edge, într-un mod mai consecvent.

Această infrastructură automatizată va utiliza software-ul Dell pentru integrarea completă a Red Hat OpenShift pe stocarea și calculul scalabil prin software Dell pentru a oferi flexibilitate în cloud și a contribui la simplificarea operațiunilor on-premises. Având în vedere că agilitatea aplicațiilor este esențială pentru ca afacerile să rămână competitive, integrarea strânsă va facilita dezvoltarea aplicațiilor și implementarea lor oriunde cu un model operațional comun.

De asemenea, Dell a convenit să colaboreze cu IBM pentru a oferi clienților posibilitatea de a beneficia de o vizibilitate suplimentară și de insight-uri utile, în întregul mediu, de la infrastructură până la aplicațiile de afaceri. Dell și IBM vor colabora pentru a oferi inteligență artificială pentru operațiunile IT (AIOps) și capabilități de automatizare inteligentă pentru soluția lor de cloud hibrid, pentru a contribui la asigurarea unei disponibilități, a unui timp de funcționare și a unei performanțe ridicate a aplicațiilor critice ale clienților, la orice scară.

Citate suplimentare

Raj Wickramasinghe, lider platforme hibride și emergente, Accenture
"Ne bucurăm să vedem că Dell și RedHat își unesc forțele pentru a ușura complexitatea trecerii la o operare într-o lume cloud multi-hybrid. Așteptăm cu nerăbdare să ne bazăm pe colaborările noastre de succes de lungă durată cu ambele companii prin dezvoltarea în comun a inițiativelor DevOps și cloud-native care ajută întreprinderile să reducă datoria tehnică, să crească agilitatea organizațională și să accelereze reinventarea lor în cloud."

Dinesh Nirmal, general manager, IBM Data, AI și Automation
„Soluțiile AIOps sunt din ce în ce mai importante în a ajuta organizațiile să asigure performanța aplicațiilor și să reducă costurile IT, fără a pune în pericol experiența utilizatorului final. De aceea, IBM colaborează cu parteneri de ecosistem precum Dell pentru a le oferi clienților capacități de automatizare inteligentă, ca IBM Instana Observability, pentru a oferi insight-uri utile și pentru a optimiza performanța aplicațiilor care rulează în medii hibride și multicloud."

Jeremy Rader, general manager, Intel Enterprise Strategy and Solutions
„Trecerea către containerizare, arhitecturi cloud hibride și DevOps necesită o integrare perfectă a celor mai recente inovații de la Intel, Dell Technologies și Red Hat, astfel încât clienții noștri comuni să poată obține valoare din implementările lor de cloud hibrid. Intel este încântată să colaboreze cu Dell și Red Hat pentru a se asigura că cele mai recente tehnologii Intel sunt activate, astfel încât acestea să fie performante, sigure și eficiente din punct de vedere energetic."

Disponibilitate


  • Dell APEX Containers for Red Hat OpenShift este planificată a fi disponibilă în SUA la începutul anului 2023 și apoi și în celelalte regiuni.


  • Dell Validated Platform for Red Hat OpenShift este disponibilă global din 30 septembrie 2022.


  • The Dell hybrid cloud solution with Red Hat OpenShift este planificată a fi livrată în 2023.