Dell Technologies ofera inovatii in premiera in industrie impreuna cu VMware pentru solutiile Multicloud si Edge
8/8165
calendar_month 30 Aug 2022, 09:38
VMware EXPLORE, SAN FRANCISCO – 30 august 2022
Din sumar:


  • Dell VxRail creste performanta aplicatiilor si a retelelor cu prima solutie HCI proiectata în comun din industrie pentru Data Processing Units (DPU), iar noile modele extind capabilitatile VMware edge cu cele mai mici sisteme de pana acum


  • Dell APEX adauga servicii gestionate VMware Tanzu Kubernetes Grid pentru a îmbunatati productivitatea dezvoltatorilor, iar noile optiuni de calcul suporta mai multe sarcini de lucru si ofera o mai mare eficienta la scalarea infrastructurii edge.


  • Dell Validated Designs for AI adauga AutoML, facilitand si accelerand crearea si implementarea de catre organizatii a aplicatiilor bazate pe inteligenta artificiala cu machine learning.


Pe larg:
Dell Technologies (NYSE: DELL) prezinta noi solutii de infrastructura, concepute împreuna cu VMware, care ofera o mai mare automatizare si performanta pentru organizatiile care adopta strategii multicloud si edge.
„Clientii ne spun ca doresc sa fie ajutati sa îsi simplifice strategiile multicloud si edge, în timp ce cauta sa obtina mai multa eficienta si performanta din partea IT ", a declarat Jeff Boudreau, presedinte, Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. „Dell Technologies si VMware au numeroase initiative comune de inginerie care acopera domenii IT de baza, cum sunt multicloud, edge si securitate, pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa gestioneze mai usor si sa obtina valoare din datele lor."
Datele si aplicatiile de business continua sa creasca în mediile multicloud, alcatuite din locatii edge, cloud-uri publice si IT on-premises. Multe organizatii au adoptat deja o abordare multicloud, iar numarul de aplicatii care ruleaza edge va creste cu 800% pana în 2024. 1
„Cercetarile globale ale IDC arata ca multe organizatii se lupta sa echilibreze complexitatea si costurile în crestere rapida ale operatiunilor din centrele de date, edge si cloud cu cererea continua pentru o mai buna integrare a datelor, securitate si performanta a aplicatiilor", remarca Mary Johnston Turner, IDC research vice president, future of digital infrastructure agenda. „Aceste organizatii recunosc nevoia unui model operational coerent, strans integrat cu platformele de infrastructura care sa sustina sarcini de lucru sofisticate, bazate pe date la scara larga.”
Dell VxRail ofera performante mai mari si cele mai mici sisteme edge
Dell prezinta mai multe sisteme VxRail noi si progrese software care îmbunatatesc performanta on-premises si edge, inclusiv singura solutie DPU bazata pe HCI proiectata în comun cu VMware. 2


  • Îmbunatatirea performantelor sistemului. Ca urmare a colaborarii cu VMware si a initiativei sale Project Monterey, sistemele VxRail suporta noul software VMware vSphere 8, care a fost re-arhitecturat pentru a functiona pe DPU. Clientii pot îmbunatati performanta aplicatiilor si a infrastructurii de retea si pot îmbunatati TCO prin mutarea acestor servicii de la CPU-ul unui sistem pe noul DPU încorporat.


  • Sustinerea unor sarcini de lucru solicitante: Anumite sisteme VxRail suporta acum noua vSAN Enterprise Storage Architecture (ESA) de la VMware. Cu o îmbunatatire de pana la 4 ori a performantei vSAN3, clientii pot sustine mai bine aplicatiile solicitante, critice.


  • Cele mai mici sisteme edge. Nodurile modulare robuste VxRail ofera performanta si scalabilitate ridicate în cel mai mic factor de forma al sistemului de pana acum. Nodurile modulare sunt ideale pentru cazurile de utilizare edge, inclusiv în domeniile sanatate, energie, utilitati si orase digitale, datorita martorului hardware integrat VxRail, primul din industrie4 care permite implementarea în locatii cu latenta ridicata si latime de banda redusa.


„Cererea din ce în ce mai mare de servicii de infrastructura definite prin software pentru retele, stocare si securitate cer si mai mult de la CPU-urile deja solicitate. Pe masura ce sunt integrate mai multe aplicatii cu utilizare intensiva a resurselor, este nevoie de o reimaginare a arhitecturii centrelor de date pentru a sustine pe deplin cerintele acestor aplicatii", a declarat Krish Prasad, vicepresedinte senior si director general, Cloud Infrastructure Business Group, VMware. „Dell VxRail cu VMware vSphere 8 va oferi fundatia arhitecturii data center de generatie urmatoare prin rularea serviciilor de infrastructura pe DPU. Acest lucru va permite o performanta mai mare a retelei si a aplicatiilor si un nou nivel de sofisticare în adoptarea strategiilor de securitate Zero Trust pentru a proteja sarcinile de lucru ale întreprinderilor moderne."
Dell APEX extinde suportul multicloud si edge pentru mediile VMware
Dell adauga mai multe oferte la portofoliul sau APEX pentru sarcinile de lucru VMware, care accelereaza dezvoltarea aplicatiilor cloud-native si aloca mai eficient resursele de calcul si de stocare pentru aplicatiile edge.
APEX Cloud Services cu VMware Cloud adauga serviciile gestionate VMware Tanzu Kubernetes Grid, care permit echipelor IT sa ajute dezvoltatorii sa avanseze mai rapid prin utilizarea unei abordari bazate pe containere pentru dezvoltarea aplicatiilor. Cu serviciile Tanzu gestionate Dell, clientii pot furniza clustere Kubernetes prin intermediul interfetei de utilizator vSphere. De asemenea, organizatiile vor putea sa accelereze eforturile de dezvoltare prin construirea, testarea si rularea aplicatiilor cloud-native alaturi de aplicatiile traditionale pe aceeasi platforma.
APEX Private Cloud si APEX Hybrid Cloud ofera noi optiuni de calcul care permit clientilor sa suporte mai multe sarcini de lucru si sa creasca eficienta infrastructurii IT prin scalarea independenta a resurselor de calcul si de stocare. Organizatiile pot începe la scara mica si îsi pot scala infrastructura pe masura ce nevoile lor IT se schimba. Clientii pot utiliza serviciile de top Dell de stocare a datelor pentru întreprinderi prin conectarea instantelor compute-only la stocarea Dell, cum ar fi APEX Data Storage Services.
„APEX Hybrid Cloud ne permite sa gestionam mediul nostru multicloud fara probleme si sa obtinem o mai buna întelegere a volumelor noastre de lucru VMware. Ne-a permis sa reducem cu 20% costurile de sustinere a aplicatiilor si a sarcinilor de lucru", a declarat Ben Doyle, chief information officer, ATN International. „Am pus pe picioare rapid solutia Dell APEX si am mutat cu usurinta 70% din infrastructura noastra pe aceasta în mai putin de trei luni. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu Dell Technologies pentru a ne extinde amprenta cloud în viitor.”
Proiecte validate Dell pentru AI - AutoML foloseste AI pentru a democratiza stiinta datelor
Dell Validated Designs for AI - Automatic Machine Learning (AutoML) utilizeaza modele de învatare automata pentru a ajuta oamenii de stiinta din domeniul datelor, indiferent de nivelul de calificare, sa dezvolte aplicatii bazate pe inteligenta artificiala.
Solutia include configuratii testate ale infrastructurii hiperconvergente Dell VxRail cu software-ul H2O.ai, NVIDIA si VMware pentru a-i ajuta pe clienti sa accelereze timpul de obtinere a informatiilor din date cu ajutorul automatizarii care ofera modele AI de pana la 18 ori mai rapide. 5
Organizatiile raporteaza un timp de valorificare cu 20%5 mai rapid cu ajutorul Dell Validated Designs for AI, ajutandu-i pe cercetatori, indifferent de nivelurile de calificare, sa dezvolte mai rapid aplicatii bazate pe inteligenta artificiala. VMware Tanzu în Dell Validated Designs for AI ofera o mai mare securitate a containerelor si permite clientilor sa ruleze AI în locatii edge utilizand serviciile VMware Tanzu.
Disponibilitate


  • Noile solutii Dell VxRail vor fi disponibile la nivel global începand cu a doua jumatate a anului 2022.


  • Managed VMware Tanzu Kubernetes Grid for APEX Cloud Services cu VMware Cloud sunt disponibile acum în Statele Unite, Marea Britanie, Franta, Germania, Australia si Noua Zeelanda, urmand sa fie disponibile si alte zone.


  • Actualizarile APEX Private Cloud si APEX Hybrid Cloud sunt disponibile în Statele Unite, Regatul Unit, Franta, Germania în septembrie, cu disponibilitate globala suplimentara în curand.


  • Dell Validated Designs for AI - Automatic Machine Learning (AutoML) este disponibil acum la nivel global.