De ce serviciul de monitorizare prin sisteme de alarma este esential pentru afacerea ta?
7/7763
calendar_month 20 Oct 2021, 16:03
Destul de multe afaceri, in special cele mici sau noi pe piata, nu inteleg importanta unui sistem complet de alarma atat pentru sediul lor, cat si pentru cladirile sau incintele aferente acestuia. In multe cazuri, necesitatea montarii unor sisteme de alarma complete se face observata mai devreme sau mai tarziu.
O alarma montata la intrare nu este de ajuns. Nici macar un set de 5 camere care supravegheaza doar intrarile principale nu este suficient pentru a garanta protectia bunurilor tale. Asadar, iata de ce serviciul de monitorizare completa cu ajutorul unor sisteme de alarma moderne este esential pentru afacerea ta!
Asigura protectia bunurilor tale
Un sistem de alarma complet – camere, senzori, alarme si acces pe baza de cartela – iti poate proteja bunurile si afacerea in proportie de 99.9%.
Principalul avantaj al acestui tip de monitorizare este faptul ca descurajeaza activitatile criminale aproape in intregime. O camera poate fi evitata, iar o alarma dezactivata, dar un sistem de acces pe baza de cartela individuala este greu de spart.
Imbunatateste siguranta angajatilor tai
Asemenea sisteme de alarma sunt ideale si pentru protectia angajatilor tai. Daca ai personal care lucreaza pe timp de noapte, monitorizarea te asigura ca acestia sunt in siguranta. Mai mult, un sistem complet iti va garanta si faptul ca niciun angajat nu comite infractiuni in incinta sediului afacerii.
Asigura protectie permanenta
Daca serviciul de monitorizare sisteme de alarma provine de la o firma de paza de top, atunci te bucuri de protectie permanenta, 24 din 7. In cazul unei situatii neprevazute care necesita asistenta, firma de protectie va actiona in cel mai scurt timp de la declansarea sistemului de alarma.
Pe scurt, in loc sa astepti autoritatile publice, te poti baza pe o echipa specializata in domeniu care are posibilitatea de a controla eficient orice tip de situatie.
Elimina riscul de intrerupere al operatiunilor
Daca afacerea ta este victima unei activitati criminale – furt, intrare prin efractie si asa mai departe -, operatiunile acesteia pot fi intrerupte. In cele mai multe cazuri, va dura cateva zile pana vei putea reveni la un program normal.
De exemplu, politia va trebui sa inspecteze locatia, sa realizeze un raport si nu numai. Exista si situatii care ar putea opri operatiunile afacerii tale chiar si pentru o saptamana. Evident, acest lucru inseamna profit pierdut.
Poti evita asemenea situatii cu ajutorul unor sisteme de alarmacomplete si unei firme de paza si protectie profesioniste si eficiente.
Alege servicii de paza si protectie complete pentru afacerea ta!
Un sistem de alarma nu este de ajuns pentru a-ti proteja afacerea. Dupa cum am mentionat, monitorizarea constanta a acestuia este la fel de importanta.
Mai mult decat atat, un asemenea sistem trebuie sa fie asociat unei firme de paza si protectie de renume. NiruGuard prezinta numarul de agenti si resursele necesare pentru a asigura protectia completa si fara cusur a afacerii tale.
Indiferent de rata de criminalitate din orasul tau, tine minte ca investitia intr-un sistem de alarma este o investie in viitorul si profitul tau!
Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?