De ce sa oferi un cos cadou pentru partenerii de afaceri
7/7165
calendar_month 02 Feb 2018, 16:10
Motivele pentru care companiile ofera cosuri cadou partenerilor de afaceri si colaboratorilor sunt numeroase. In primul rand aceste daruri business sunt considerate o forma de respect si apreciere. Aceste atentii sunt oferite ca un semn de apreciere pentru munca depusa dar sunt si un mod eficient de a pastra stranse relatiile cu colaboratorii. Interesul pentru cadouri business este din ce in ce mai mare si creste pe masura ce tinerii cu functii de conducere intr-o firma constientizeaza cat de benefice sunt aceste practici, pentru a mentine relatiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii si angajatii pe care ii coordoneaza.

Iata trei motive pentru care cosurile cadou sunt foarte populare

1.Cosurile cadou sunt atentii de actualitate!
Conform studiilor realizate de firmele specializate, aceste cosuri cadou firme sunt situate pe un trend ascendent! Deci, o afacere de actualitate, trebuie sa fie in tendinta cu cele mai noi metode de pastrare a relatiilor cu partenerii de afaceri. Cosurile corporate au capatat tot mai multa popoularitate in ultimii ani si au luat locul calendarelor prsonalizate si mapelor cu materiale promotionale clasice. Sunt mai apreciate datorita aspectului somptuos, dar si datorita continutului lor atractiv. Cosurile cadou reprezinta o forma de arta, reprezinta o modalitate creativa de a arata interesul fata de parteneri si colaboratori.

2. Giftpack-urile depasesc limitele granitei
Globalizarea economiei este un fenomen tot mai amplu si mai profund. Acest fenomen are la baza legaturile virtuale, iar interactiunea fata in fata si strangerile de mana, sunt tot mai putine. In acest context sentimentele de incredere si stabilitate sunt tot mai greu de realizat.

Cosurile cadou reprezinta in acesta situatie solutie perfecta de castigare a increderii, a respectului pentru partenerii de afaceri. Cosurile cadou permit mentinerea relatiilor cu partenerii de peste granite. In astfel de situatii sunt si o metoda de castigare a aprecierii si increderii.

3. Toate companiile ofera cadouri corporate
Trebuie sa stii ca aceasta practica - a oferirii de cosuri cadou business este adoptata de tot mai multe companii. Aceste cosuri cadou firme au devenit instrumente de marketing intens exploatat, atat de multinationale cat si de companiile mai mici. Cosurile cadou sunt oferite atat partenerilor de afaceri cat si angajatilor. In acest mediul trebuie sa fii competitiv, nu mai este suficient sa oferi servicii de calitate, este necesar sa arati partenerilor si angajatilor ca iti pasa de relatia construita. In acest context cosurile cadou sunt solutia perfecta pentru a consolida relatiile de afaceri.

Acordarea cosurilor cadou colaboratorilor are ca scop intarirea legaturilor si a parteneriatelor. Oferirea de gift-uri corporate angajatilor, duce la motivarea si fidelizarea acestora.

Ce trebuie sa contina un cos cadou corporate pentru firme

Cum am mentioant in randurile anterioare, cosurile cadou oferite partenerilor de afaceri sunt o forma de intarire a relatiilor, deci aspectul acestora trebuie sa fie impecabil, pentru a atinge scopul.

Un cos cadou bine ales, poate aduce notorietate firmei, insa o alegere neinspirata poate crea daune imaginii companiei, de aceea este important sa se analizeze cateva detalii. Iata care sunt aspectele ce trebuie urmarite pentru a face alegerea perfecta.Cosul cadoul ales trebuie sa fie adaptat numarului de persoane carora i se adreseaza. Daca cosul este destinat unei echipe, cosul trebuie sa detina cadouri usor de impartit sau produse potrivite pentru a fi consumate la birou. Cosurile ce contin briose, cafea, ceaiuri, cooki-uri si ciocolata sunt perfecte pentru astfel de situatii.

Cosurile cadou destinate partenerilor maturi sau excentrici, trebuie sa detina un aspect premium! Trebuie sa contina doar produse de inalta calitate ce denota bungust, eleganta si profesionalism. Doar in aceasta conditii devin valoroase.

Darurile oferite partenerilor de afaceri cu ocazia sarbatorilor trebuie sa contina produse gastronomice de sezon! Cu aceste ocazii sunt mai apreciate produsele traditionale specifice. Astfel se atinge o latura sensibila si devin foarte apreciate.