De ce sa cumpar un apartament in Sibiu?
8/8609
calendar_month 03 Nov 2016, 15:45
De ce sa cumpar un apartament in Sibiu?

Micul oras din inima Transilvaniei cu o populatie de 160000 locuitori este clasat de revista americana Forbes pe locul 8 in topul celor mai idilice orase ale Europei. Este vorba de Sibiu, orasul cu peisaje naturale superbe si cu o istorie plina de evenimente, a carei frumusete este recunoscuta atat de proprii locuitori, dar mai ales de vizitatorii sai.
Cu doar cativa ani in urma, la mandria localnicilor s-a adaugat titlul oferit orasului de Capitala Culturala Europeana. Datorita acestui titlu onorific, Sibiu gazduieste numeroase evenimente culturale, festivaluri cu traditie si concerte, targuri cu produse artizanale, dar nici evenimentele sportive nu raman pe ultimul loc. Asadar, statutul de Capitală Culturală Europeană în 2007 nu a fost un punct culminant, ci doar începutul pentru o dezvoltare continuă, inceputul unui Sibiu constant, divers și dinamic. Astfel,orasul si localnicii demonstrează că își cunosc foarte bine potențialul și il pun în valoare echilibrat, pe tot parcursul anului. ,, Apartamentele situate pe strazile pietruite, inconjurate de cladirile in culori pastelate sunt cotate la putin sub 50.000 de euro", scriu jurnalistii americani.
Adevarul este ca atat tinerii, cat si cei varstnici iubesc si pretuiesc in mod deosebit acest oras. Motivele? Cu siguranta sunt multe si variate, dar cel mai important este ca ofera tuturor exact ce au nevoie: linistea si relaxarea celor obositi si dornici de un loc in care sa poata avea totul la indemana si in acelasi timp, aer curat de munte, dar si activitate intensa pentru doritorii de adrenalina si lucruri noi.
Datorita numarului in crestere de locuitori atrasi tot mai mult de minunatia orasului, ratele la banca devin tot mai avantajoase comparativ cu pretul unei chirii. Tot mai multe case si apartamente noi cu 2 camere in Sibiu si tot mai multi oameni aleg sa cumpere propria locuinta, pe termen lung, sa aiba siguranta si linistea confortului in propria casa, in defavoarea unei chirii pe termen relativ scurt, in care se face o investitie aparent mai avantajoasa, insa nebenefica intr-un interval semnificativ de timp. Cine nu isi doreste propriul coltisor de liniste, retras de galagia cotidiana, pe care sa il organizeze dupa bunul plac si din care sa isi ia energia pentru fiecare noua zi?
Alegerea cumpararii propriului apartament sau a unei case noi in Sibiu, este una din cele mai intelepte alegeri, atat datorita investitiei pe termen lung si sigur a propriilor finante, dar mai ales pentru linistea si bucuria pe care o poate aduce propriul colt de bucurie intr-un oras in plina dezvoltare. De vanzari apartamente in Sibiu se ocupa firma New Concept Living, o agentie cu traditie in orasul de pe malul Cibinului care este alaturi de client fata uneia din cele mai importante decizii din viata.

Autor Eben Advertising