De ce este cruciala implementarea unor politici de securitate adecvate pentru IMM-uri?
8/8587
calendar_month 02 Mai 2023, 10:36
Intreprinderile mici sunt adesea tinta atacurilor cibernetice. Acest lucru se datoreaza faptului ca proprietarii de IMM-uri cred ca infractorii cibernetici ataca doar companiile mari sau institutiile publice. In plus, majoritatea proprietarilor de IMM-uri au nevoie de ajutor pentru a-si permite securitatea cibernetica.
Potrivit sba.gov (Small Business Administrators), intreprinderile mici sunt tinte de dorit, deoarece au informatii pe care infractorii cibernetici (actori rai intentionati, guverne straine etc.) le doresc si, de obicei, le lipseste infrastructura de securitate a intreprinderilor mai mari pentru a-si proteja in mod adecvat sistemele informatice pentru diseminarea datelor si informatiilor, stocarea si accesarea.
SCR 50AXE de la Zyxel incorporeaza un firewall, gateway VPN, cea mai recenta conectivitate WiFi 6E si un abonament incorporat cu securitate gratuita pentru a proteja impotriva amenintarilor precum ransomware, phishing, malware, spyware si virusi. In plus, SCR 50AXE este un usor de utilizat, intr-o singura solutie de router cloud securizata, care ofera un abonament gratuit pentru mediile de lucru hibride si proprietarii de afaceri mici.
In afara de securitatea retelei fara abonament, SCR 50AXE detecteaza activitati de retea rau intentionate si previne descarcarea drive-by a amenintarilor cu raspandire larga.
Tri Nguyen, Channel Sales & Product Development Manager la Zyxel a explicat: "SCR 50AXE ofera o solutie accesibila, usor de gestionat, de inalta performanta, care extinde in siguranta reteaua corporativa in medii de lucru la distanta, permitand companiei si lucratorilor de la distanta sa realizeze numeroasele beneficii oferite de adoptarea politicilor work-from-home."
Caracteristici:
1. Abonament gratuit cu securitate incorporata - SCR 50AXE blocheaza intruziunea, exploatarea, dark web-ul, anunturile, proxy-ul VPN si opreste frauda prin e-mail si phishingul.
2. WiFi 6E optimizat - WiFi tri-band functioneaza simultan pentru a creste ratele de date de pana la 5,4 Gbps. Utilizand noua banda de 6GHz cu canale divizate super-wide de 160 MHz sau 80MHz furnizate prin tehnologia WiFi 6E, SCR 50AXE ofera simultan viteze maxime pentru mai multe dispozitive cu latenta scazuta.
3. Integrare si gestionare usoara cu aplicatia Nebula - SCR 50AXE este nativ in cloud, fiind usor de implementat si gestionat cu platforma intuitiva Nebula de la Zyxel. Folosind aplicatia Nebula, utilizatorii pot integra routerul securizat cu doar cateva clicuri, pot seta un singur nume WiFi pentru intreaga retea, pot gestiona centralizat conectivitatea si securitatea retelei de oriunde si pot vizualiza postura de securitate a retelei dintr-o privire.
4. Gestionarea usoara a accesului oaspetilor - SCR 50AXE simplifica accesul oaspetilor prin combinarea mai multor dispozitive din diferite retele intr-o singura retea logica (VLAN).
5. Pachetul SCR pro optional creste functionalitatea si securitatea - Licenta SCR Pro Pack deblocheaza toate categoriile de filtrare web, permitand utilizatorilor sa urmareasca si sa reglementeze accesul la site-ul web pe baza categoriilor de continut.
Pentru a afla mai multe despre SCR 50AXE, numeroasele sale beneficii si pretul sau accesibil, participati la webinarul nostru gratuit pe 16 mai, marti la ora 11 PDT. Inregistrati-va aici: https://info.zyxel.com/techtalk-webinar-05-16-2023