De ce au devenit mall-urile un mediu social?
7/7256
calendar_month 31 Ian 2020, 12:22
In zilele noastre, mall-urile inseamna ceva mai mult decat un simplu centru comercial, ele oferind o intreaga experienta. De la cafenele si restaurante unde poti lega conexiuni sociale, pana la cinematografele care iti ofera tehnologie de ultima generatie atunci cand vizionezi un film, mall-ul este acum un loc unde mergi nu doar pentru a cumpara lucruri, ci pentru a te implica in activitati cat mai diversificate.
Daca acesta este mall-ul pe care toti il cunoastem in 2020, oare cum va arata in viitor? Ei bine, va lua si mai mult forma unui mediu social, menit sa iti ofere momente de neuitat si sa te apropie si mai mult de brand-urile tale preferate.
Iata cateva motive pentru care mall-ul a devenit un adevarat mediu social pentru vizitatorii sai:

Retelele sociale ne tin la curent

Mall-urile si-au extins relatiile cu clientii folosind retelele sociale. Este vorba de atragerea clientilor prin continut calitativ si convingator si crearea unor legaturi mai profunde cu acestia. Pe masura ce tehnologia a avansat, au aparut numeroase update-uri in cazul aplicatiilor cu caracter social. Fiecare dintre acestea reprezinta o oportunitate ideala pentru a apropia si mai mult publicul deja fidel, sau pentru a atrage persoane noi.
Prin multitudinea de branduri si optiuni de divertisment pe care le ofera un mall, se poate spune ca acesta este unul dintre mediile care au construit cea mai puternica legatura cu vizitatorii sai.
Daca si tu urmaresti pagina de Facebook sau Instagram a centrului comercial pe care il frecventezi, sau esti abonat la newsletter-ul lor, cu siguranta esti tinut la curent in legatura cu toate noutatile, reducerile si schimbarile care au loc.

Experientele ne aduc mai aproape

Intr-o lume in care poti face orice fel de cumparaturi dupa doar cateva click-uri, nu mai este nevoie sa te deplasezi intr-un centru comercial pentru a-ti satisfice necesitatile. Mall-urile au inteles aceasta idee si stiu ca e nevoie sa ofere ceva in plus pe care nu il poti obtine printr-un simplu search pe internet. Acesta este motivul pentru care vezi tot felul de activitati desfasurate in centrele comerciale bazate pe experiente si divertisment, iar aici nu este vorba de bine-cunoscutele cinematografe.
In viitor, mall-urile vor oferi experiente la care nimeni nu s-ar fi gandit vreodata. Exista deja concerte sau chiar parcuri de distractie pe care le gasesti in interiorul mall-urilor, iar viitorul promite sa te surprinda cu multe alte optiuni. Esti un fan al festivalurilor de muzica? Este foarte posibil ca in viitor sa poti sta in fata unui main-stage chiar sub acoperisul unui mall. Aminteste-ti fiecare experienta inedita pe care ai trait-o pana acum si imagineaza-ti ca e posibil ca in viitor sa o retraiesti in interiorul mall-ului.

Tu esti publicul tinta

Pe masura ce milenialii si generatia Z se maturizeaza, puterea lor de cumparare creste. Astfel, centrele comerciale sunt inca considerate o destinatie, dar se datoreaza faptului ca acum ofera facilitati, experiente și divertisment pentru a imbunatati calatoria in lumea cumparaturilor. Acum integreaza nu numai magazinele cu articole vestimentare sau accesorii, ci si restaurante populare, baruri, saloane, centre de fitness si multe altele.
Consumatorii tineri acorda o prioritate ridicata experientelor, preferand sa isi cheltuiasca banii in favoarea lor decat a lucruilor materiale. In functie de nevoile tale, vor aparea intotdeauna noi modalitati care sa iti ofere solutiile ideale.
De-a lungul timpului mall-urile au incercat sa se adapteze pe cat de mult posibil dorintelor consumatorului, folosindu-se de ultimele tendinte in tehnologie si evenimente cat mai diversificate.
Cu un trafic atat de mare de persone, mall-urile au nevoie de o buna functionare in ceea ce priveste automatizarea proceselor tehnologice. De aceea folosesc tablouri electrice de automatizare. Electrotehnics ofera solutii practice si complete pentru imbunatatirea activitatii si maximizarea profitului, fiind in pas cu cele mai noi tehnologii si dispunand de aparatura de ultima generatie, lucruri esentiale pentru aceasta industrie mereu in cautarea eficientei si inovatiei.