Curatenia de Paste ¬ Sfaturi si trucuri de la profesionisti
7/7305
calendar_month 30 Apr 2020, 18:47
Curatenia de Paste – Sfaturi si trucuri de la profesionisti

Sarbatorile Pascale sunt mult asteptate de foarte multi credinciosi, insa acestea vin impreuna cu numeroase responsabilitati, iar curatenia este indiscutabil promordiala. Asadar, treptat incepe agitatia cauzata de curatenia ce trebuie facuta inainte de aceasta sarbatoare crestina. Foarte multe persoane, prefera sa se ocupe de acest lucru personal, in conditiile in care dispun de timpul necesar ce trebuie alocat curateniei. Insa, in egala masura sunt persoane, care nu au indeajuns de mult timp, fapt pentru care apeleaza la firmele de curatenie, specializate in acest domeniu. Si asta pentru ca realmente, in perioada aceasta o firma de curatenie, care sa se ocupe intrutotul de acest aspect este cel mai bun ajutor.
Avantajele serviciilor de curatenie
Avantajele sunt multiple, in asa fel incat aveti ocazia de a beneficia o sesiune de curatenie, atat la locul de munca si de o curatenie la domniciliu.
De asemenea, gama de servicii este variata, fiind concretizata in cazul curateniei la domiciliu in doua pachete, numite:

  • Pachetul Bronze

  • Pachetul Platinum


Fiecare pachet avand inclus varietatea serviciilor, in functie preferintele dumneavoastra. De exemplu, atat in cazul pachetului bronze, cat si in cazul pachetului platinum pe langa serviciile aferente de curatenie, realizate cu atentie si minutiozitate veti avea si alte beneficii precum:

  • Posibilitatea de a urmari live atat pe telefon, cat si pe tableta serviciile de curatenie pe care le-ati achizitionat;

  • Puteti cere inregistrarile video in termen de maxim 7 zile;


Mentionam faptul ca preturile fiecarui pachet variaza in functie de alegerile si de dorintele dumneavoastra.
Despre Dust Busters
Dust Busters este firma de curatenie din Bucuresti cu o experienta considerabila in acest domeniu, are ca principal obiectiv de activitate curatenia in spatii precum: birouri, spatii comerciale, spatii industrial, scari de blocuri, dupa constructor si bineinteles curatenia la domniciliu.
Serviciile de curatenie pe care compania Dust Busters le ofera sunt servicii realizate cu atentie si responsabilitate. Compania dispune de un personal tanar, instruit, respectuos si mai ales responsabil in ceea ce priveste realizarea serviciilor de curatenie in apartament, birou, scara blocului, spatii comerciale sau industriale.
Beneficiile serviciilor de curatenie
In cea mai mare parte sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra depinde foarte mult de mediu in care traiti si in care va desfasurati activitatea. Tocmai de aceea suntem de parere ca inainte de toate cel mai important lucru este ca mediul de convietuire sa fie unul curat si mai ales sanatos. Ulterior, respectand cele mentionate anterior, va deveni un mediu primitor si calduros. Insa, pentru acest lucru, este important sa fie realizata o curatenie ca la carte. In acest sens, pe langa experienta considerabile in acest domeniu, Dust Busters utilizeaza in cadrul serviciilor de curatenie din Bucuresti, echipamente profesionale pentru diverse suprafete, iar intreaga gama de produse precum: detergent, lavete si solutii sunt de ultima generatie, reglementate de U.E.
Firma de curatenie din Bucuresti Dust Busters este pregatita in orice moment sa vina in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va totodata o gama larga si accesibila de servicii, incercand in fiecare zi sa le imbunatateasc constant si sa acorde atentie deosebita si celui mai mic detaliu.
Feedback-urile dumneavoastra vin in ajutorul nostru in ceea ce priveste perfectionarea serviciilor de acest tip, tocmai de aceea suntem deschisi in acest sens si am pregatit pe site-ul nostru o rubrica in care puteti veni cu noi sugestii.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?