Cum te pregatesti pentru prima intalnire?
3/36218
calendar_month 23 Feb 2024, 13:35


Ati petrecut mult timp comunicand prin mesaje, iar acum se apropie momentul primei intalniri. 

Este firesc sa iti doresti sa faci o impresie buna, dar este posibil sa te intrebi cum ar trebui sa te comporti sau ce este de facut pentru a nu strica momentele pe care urmeaza sa le petreceti impreuna.

În cele ce urmează, am întocmit un mic ghid pe care-l poți parcurge când te afli pe punctul de a ieși la o primă întâlnire cu femeia care ți-a cucerit gândurile.
Așadar, dacă simți că te-ar putea ajuta câteva sfaturi pentru a face prima întâlnire exact așa cum îți dorești, iată câteva idei pe care le poți pune în aplicare.

Alege cel mai bun loc de întâlnire

Alegerea locului pentru prima întâlnire poate fi o provocare, dar și o oportunitate de a crea o atmosferă plăcută și relaxantă pentru amândoi.

Este recomandat să alegi cu grijă locul întâlnirii, astfel încât să știi că ai contribuit la crearea condițiilor potrivite pentru a vă cunoaște mai bine.

Dacă nu ai descoperit încă ce tipuri de activități preferă partenera ta, ai face bine să alegi un loc neutru, care să vă permită să vă concentrați pe conversație și pe procesul de cunoaștere.

Ai putea opta pentru o plimbare în parc sau o cafenea. Nu vrei să faci față presiunii unui restaurant luxos. Cafeneaua este mereu o idee bună.

Gândește-te la un loc liniștit, unde puteți începe să vorbiți. Abia după ce simți că tu și cea de lângă tine vă simțiți confortabil, poți să treci la nivelul următor mergând la cină sau sugerând o întâlnire pentru următoarea dată.

Alege o îmbrăcăminte în care să te simți atrăgător

Alegerea unor haine în care să te simți confortabil este cea mai bună idee. Însă nu uita că prima impresie este cea mai importantă, așa că este recomandat să depui puțin efort și să-ți stilizezi vestimentația potrivit personalității tale.

De asemenea, este recomandat să asociezi ținuta cu locul în care va avea loc întâlnirea. Alegând o ținută adecvată contextului, care să-ți reflecte personalitatea și în care să te simți bine, vei reuși să atragi atenția într mod pozitiv. 

Aplică-ți parfumul preferat pentru a-ți spori încrederea, însă fii atent să nu exagerezi, deoarece i-ai putea distrage atenția.

În plus, este recomandat să nu neglijezi lucruri precum un aspect îngrijit și un zâmbet cordial, al căror scop este să-ți completeze stilul vestimentar, făcându-te să te simți atrăgător.

Transformă limbajul corpului într-un aliat de încredere

Este foarte important să apelezi din când în când și la comunicarea nonverbală, care are un impact enorm asupra felului în care ești perceput. Limbajul corpului, tonalitatea vocii și contactul vizual sunt aspecte cheie ale acestei forme de exprimare.În esență, comunicarea nonverbală reprezintă o modalitate de a transmite multiple mesaje fără a utiliza cuvinte. Nu ezita să te folosești de secretele comunicării nonverbale pentru a te face plăcut, pentru a atrage atenția și, de asemenea, pentru a obține șansa la o a doua întâlnire.

Arta seducției la bărbați nu este foarte diferită față de tehnicile folosite de sexul frumos. În vreme ce femeile își umezesc buzele cu vârful limbii într-un mod care pare a "scana" o persoană, bărbații zâmbesc încrezători și își ridică sprâncenele în timp ce își apropie mâinile de obiectele așezate în proximitatea partenerei.

Arată interes

Ascultă cu atenție ce spune și arată interes pentru lucrurile care o pasionează. Gândește-te că o primă întâlnire încheiată cu succes poate marca debutul unei relații fericite și împlinite.

Iar respectul, comunicarea eficientă și atenția la nevoile celuilalt devin piloni esențiali în construirea unei relații de durată.

Folosește întrebări deschise

Atunci când utilizezi întrebări deschise, controlul conversației trece imediat la ea, cea căreia i se adresează întrebarea respectivă.

Așadar, folosește o întrebare deschisă care să încurajeze continuarea conversației. De exemplu, "Am citit că latte și cappuccino sunt două dintre cele mai populare băuturi de cafea din lume și ambele se fac folosind espresso și lapte. Care crezi că e diferența dintre ele?".

Pe lângă întrebările obișnuite, uite alte câteva idei de întrebări care te vor ajuta să-ți cunoști partenera într-un mod mai profund:

●      "Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată?";

●      "Care este cel mai bun sfat pe care i l-ai dat cuiva vreodată?";

●      "Cum arată o zi ideală din viața ta?".

Lista poate continua. Nu uita să fii original, căci autenticitatea este atractivă.

Adresează-i doar complimente sincere

Complimentele pot să contribuie la atmosfera plăcută și sinceră a primei întâlniri, demonstrând interesul și recunoștința față de persoana alături de care te afli.

Fă un compliment sincer legat de aspectul sau de vestimentația ei. Evită complimentele tip clișeu și încearcă să fii cât mai autentic.

Complimentele sincere, venite din inimă, sunt mai valoroase decât cele rostite doar pentru a impresiona.

Pregătește-te pentru o posibilă relație romantică

Sexul și afecțiunea sunt căi prin care partenerii își exprimă iubirea reciprocă. De aceea, nu este surprinzător faptul că suplimentele pentru potență sunt tot mai căutate de către bărbații interesați să își îmbunătățească viața intimă.

Dacă lucrurile încep să evolueze, poți apela la unul dintre cele mai cunoscut supliment alimentar pentru creșterea libidoului și stimularea erecției, pe cale naturală.

Potrivit Maraton Forte prospect, rezultatele suplimentului se văd la 1-2 ore de la administrare. Însă, trebuie lua cu aproximativ 80 de minute înainte de actul sexual și la cel puțin 2 ore de la ultima masă.

Ca să faci alegerea potrivită, e bine să citești recenziile de pe net. Sunt singurele care pot oferi o perspectivă reală asupra eficacității stimulentelor.

Un alt produs cu efecte similare, având același scop, este fiola pentru potență. Conform Tianli prospect, suplimentul contribuie semnificativ la creșterea dorinței sexuale. Dacă ai cucerit-o, recomandarea este să alegi suplimentul care vă va potența momentele de intimitate.

Chiar și o primă întâlnire poate avea potențialul de a crea ocazia perfectă pentru a-ți testa performanțele în dormitor.
 
sursa foto: unsplash.com