hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Cum sunt facilitate procesele de business prin tehnologie

Cum sunt facilitate procesele de business prin tehnologie

calendar_month 04 Mai 2017, 17:59
Ceea ce in urma cu cativa ani era efectuat manual de catre angajatii unei companii, acum este indeplinit cu multa usurinta, multe procese sunt efectuate in mod automat, si business-ul poate functiona cu o mai mare usurinta. Cum a fost posibila cresterea vitezei, a acuratetii si a eficientei planificarii de business, gestionarii acesteia si tinerii evidentei?

Toate departamentele unei companii sunt, acum, mult mai interconectate decat erau inainte, multe informatii au devenit la indemana si infatisarea lor a devenit una prietenoasa. Gradul de interactivitate a crescut in mod uluitor, astfel incat astazi se face business intr-un mod diferit fata de acum 10-20 de ani.

Contabilitatea a scapat de practicile anevoioase

Marea miza a dezvoltatorilor si furnizorilor de SaaS (Software as a Service) au dorit sa rezolve odata pentru totdeauna problema activitatilor ce tin de contabilitate. De foarte multe ori, anumite procese si decizii de management se succedau mult prea repede pentru ca departamentul de contabilitate sa tina pasul cu toate. Indiferent de cat de calificati erau contabilii, expertii contabili sau firma de contabilitate catre care era externalizat serviciul.

In 2017, cand este nevoie de precizie, rapiditate si lipsa de griji si de complicatii, se apeleaza de urgenta lacontabilitatea in cloud de la CIEL si se trece mai departe la urmatorul capitol. Rapiditatea cu care se adauga, se modifica si se analizeaza documentele de intrare si de iesire, rapoartele si decontarile interne, precum si impozitele, taxele si dividendele necesita un soft capabil si un spatiu generos in Cloud care sa nu incarce tehnica de lucru din companie mult prea mult cu fisiere, ci sa mentina rapiditatea de procesare si sa permita accesarea acelor fisiere chiar si din afara cladirii de birouri - la intalniri de afaceri, la un punct de lucru al companiei si asa mai departe.

Promovarea offline, mai profesionista datorita tehnologiei

Cand vorbim de promovare, mult mai multi proprietari de business se gandesc la promovarea platita pe Internet, insa asta nu este tot. In lumea business se manifesta o constanta: networking-ul. Faptul de a fi fata in fata cu un potential client, cu un potential partener, un posibil furnizor, un client existent care trebuie fidelizat sau un client fidel, este absolut necesar sa se stranga maini, sa se discute ceva, sa se prezinte ceva intr-un mod organizat precum o expozitie, o conferinta, o sedinta, si compania sa daruiasca ceva fizic, palpabil, printat, care insa incanta pe cel care primeste.

De aceea, se apeleaza la solutiile de print pentru cataloage si brosuri, solutii cu adevarat bune, care permit ca pe o hartie plastificata de calitate, caracterizare de o textura placuta la atingere, sa fie printate culorile la deplinatatea lor valoare, si graficile cu o precizie uluitoare. Acest rezultat este posibil datorita tehnologiei superioare de printare, aflata intr-o continua imbunatatire. Asadar, tehnologia nu influenteaza numai viata de zi cu zi a persoanei fizice, ci si activitatea de zi cu zi a personalului unei organizatii. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?