Cum sa-ti gasesti dragostea online? Sfaturi pentru intalnirile pe net
3/36217
calendar_month 23 Feb 2024, 13:05


Multe dintre povestile moderne de dragoste incep pe social media.

Pentru barbatii care isi cauta iubirea pe site-urile matrimoniale si de socializare sau pentru cei care pur si simplu isi doresc un profil mai atragator pentru a atrage atentia, exista cateva recomandari care-i vor ghida catre succesul amoros.

Fie că te afli în căutarea unei relații serioase sau pur și simplu dorești să cunoști pe cineva, ți-am pregătit câteva metode și tehnici care, odată aplicate, te vor ajuta să cucerești inimile femeilor.
Hai să aflăm cum să-ți găsești dragostea online.

Află care e tiparul real după care funcționezi

Se spune că fiecare bărbat are un tipar unic de gândire și comportament. Din acest motiv, este important să fii conștient de tiparul tău.

Cum poți face asta? E recomandat să evaluezi modul în care reacționezi în anumite circumstanțe, să descoperi motivele ce stau în spatele acțiunilor tale și să îți faci o listă cu gândurile care-ți trec prin minte.

Apoi începe prin a-ți crea un profil despre tine, cu cele mai sincere gânduri pe care le ai. Nu-i niciun secret că gândurile se transformă în acțiuni, acțiunile se concretizează în fapte, iar faptele aduc cu sine rezultate bune.

Iar atunci când vrei să cucerești o femeie, trebuie să-ți pui în valoare lucrurile care te fac autentic. Indiferent de mediul în care alegi să comunici.

Fii încrezător, implicat și, dacă simți nevoia, încearcă vitamine pentru potența la bărbați.

Stabilește ce fel de persoană îți dorești în viața ta

Este foarte bine să te cunoști cu adevărat pe tine însuți, dar e recomandat ca înainte să îți cauți o parteneră în mediul online, să stabilești cu exactitate ce îți dorești. Fă o listă cu calitățile, atributele, interesele, obiectivele, și hobby-urile pe care le cauți la o femeie.

Amintește-ți că tu cauți pe cineva care să-ți împărtășească visurile, bucuriile, tristețile și stilul de viață.

Este bine să alegi o persoană de la care crezi că ai lucruri de învățat. Idea este să fiți două persoane complementare, să vă completați reciproc.

Profilul tău trebuie să conțină informații reale

Când o întâlnești pentru prima oară, îți dorești ca informațiile, pozele și datele personale pe care le-ai aflat despre ea să fie adevărate. Același lucru este valabil și pentru persoana care se va întâlni cu tine.

Dacă v-ați dat swipe, ați început să comunicați și lucrurile au început să se așeze pe un făgaș normal, ai face bine să îți intri în noul rol de Casanova.Dacă vrei să fii cuceritor și să te faci remarcat, trebuie să te asiguri că dorința sexuală se află la cote maxime, iar eșecul erectil face parte doar din trecutul tău.

În acest sens, te-ai putea orienta către noi metode care să-ți îmbunătățească încrederea în viața intimă precum vitaminele pentru libido. În cazul în care ai nevoie de un plus de siguranță, poate te întrebi cât are efect Sildenafil sau alt medicament pentru stimularea potenței masculine. Ei bine, în astfel de situații, este recomandat să consulți un medic înainte de a face alte demersuri.

Știi exact ceea ce-ți dorești de la această idilă virtuală? Ești dispus să continui această ,,relație’’ în viața de zi cu zi?

Chiar dacă dragostea nu se definește exclusiv prin reproducere, sexul rămâne elementul principal care menține flacăra vie dintre doi oameni care s-au îndrăgostit.

Fii întotdeauna pregătit!

sursa foto: unsplash.comSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?