Cum sa-ti faci manichiura singura cu oja semipermanenta
7/7371
calendar_month 21 Iul 2020, 10:59
Oja semipermanenta este apreciata chiar si de manichiuristele cu experienta deoarece le permite acestora sa realizeze manichiuri impecabile intr-un timp scurt. Acest lucru atrage dupa sine mai multe comenzi onorate, mai multe cliente fericite, deci si un venit mai avantajos. Daca nu-ti permiti sa mergi la un astfel de salon sau nu beneficiezi de suficient timp, afla cum iti poti ingriji singura unghiile cu oja semipermanenta, chiar in propria locuinta:

Primul proces - Pregatirea unghiilor

Inainte de a aplica efectiv oja semipermanenta este necesar sa pregatiti unghia pentru acest tratament. Dupa cum probabil stiti, nu este recomandat sa taiati complet cuticulele, dar nici nu le puteti lasa in forma actuala deoarece va afecta rezultatul din punct de vedere vizual. Incercati sa le impingeti usor, fara a le rani. Eventual le poti hidrata cu un ulei special pe care il puteti comanda de pe BeautyNails.ro.
Acum este momentul in care scurtati unghiile, le piliti cu o pila potrivita din punct de vedere al granulatiei si degresati suprafata cu o solutie speciala pentru acest proces.

Al doilea pas – Aplicarea bazei

Se recomanda aplicarea unui strat subtire de baza care sa-ti protejeze unghia naturala si care sa o hidrateze. Acest proces ajuta la fixarea mai eficienta a stratului cu oja semipermanenta si te poate ajuta sa obtii unghii mai puternice si sanatoase.
Stratul de baza se usuca pentru jumatate de minut cu o lampa led UV si trebuie sa fie respectate toate instructiunile producatorului. Alege tipul de baza care ti se potriveste, iar daca nu ai cunostinte in acest sens nu ezita sa intrebi un specialist sau chiar reprezentantul unui magazin online cu astfel de produse.

Al treilea pas – Aplicarea si sigilarea culorii

Dupa ce ai executat primii doi pasi poti aplica culoarea pe care ai ales-o cu greu din varietatea de nuante disponibile pe BeautyNails.ro. Daca iti doresti o culoare mai intensa aplica oja in doua straturi.
Acum este momentul in care fixezi culoarea cu ajutorul unui top coat si folosesti lampa UV pentru uscarea unghiilor. Dupa acest proces poti degresa si hidrata unghiile, dar si pielea din jurul acestora.
Poti obtine o manichiura impecabila cu doar 3 pasi simpli. Pentru rezultate remarcabile ai nevoie de de un kit de unghii de calitate, multa pasiune si documentare.