Cum sa obtii volumul dorit al buzelor cu procedura russian lips
7/7952
calendar_month 24 Feb 2022, 12:49

Daca visezi sa ai buze plinute si senzuale, atunci specialistii clinicii de dermatologie estetica te vor ajuta sa iti implinesti visul. Marirea buzelor cu acid hialuronic este unul dintre cele mai populare tipuri de marire a buzelor, numit si russian lips. Procedura se realizeaza prin injectarea unui preparat pe baza de acid hialuronic. Pe langa crestere, umplutura poate corecta asimetria si poate hidrata buzele din interior.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care este produsa de corpul uman pana la varsta de 25 de ani. Acidul este responsabil de procesele regenerative ale pielii si de hidratarea acesteia.
Injectiile cu acid hialuronic in buze iti permit sa le dai buzelor instantaneu forma dorita, sa restabilesti plenitudinea si sa corectezi un contur clar. O schimbare sigura a proportiilor iti poate face fata frumoasa si simetrica, pastrand in acelasi timp o naturalete maxima.
Tehnica nechirurgicala russian lips Bucuresti se bazeaza pe injectii cu acid hialuronic. Medicii cu experienta folosesc preparate moderne certificate, tin cont intotdeauna de structura fetei, structura pielii si sunt ghidati de dorintele fiecarui pacient in parte.

Tehnica procedurii

Marirea buzelor cu acid hialuronic denumita si tehnica russian lips Bucuresti se efectueaza numai dupa consultarea medicului. El se va asigura ca nu exista contraindicatii, va calcula costul serviciului, va evalua morfotipul facial si va clarifica efectul dorit cu clientul.
Pentru a reduce disconfortul, se aplica o compozitie anestezica locala pe pielea buzelor si in zona din jurul acestora. Dupa alegerea medicamentului, medicul il introduce in straturile profunde ale tesutului cu cel mai subtire ac. Intregul medicament se administreaza alternativ cu mai multe injectii. Dupa aceea, se efectueaza un masaj modelant pentru a distribui mai bine compozitia in zona corectata. Conturarea buzelor cu acid hialuronic dureaza nu mai mult de 1 ora.

Efectul procedurii

Dupa marirea buzelor cu acid hialuronic, efectul este imediat vizibil. Pacientul poate avea o usoara umflare, care va disparea complet in 1-2 zile. Este nevoie de 5-7 zile pentru evaluarea finala a rezultatului. O singura sesiune este suficienta pentru a obtine efectul dorit. Conturul si volumul corectate vor persista timp de 8-10 luni, dupa care procedura poate fi repetata.

Avantajele procedurii  • Efect instantaneu care persista mult timp.


  • Recuperare rapida.


  • Reversibilitatea rezultatului - substanta injectata se descompune complet in timp si este excretata din organism.


  • Folosirea numai a produse certificate.


  • Abordare medicala stricta si control in toate etapele.


  • Respectarea stricta a procedurilor de protocol.


Compozitia umpluturilor utilizate include acid hialuronic purificat, care ajuta la cresterea fermitatii si elasticitatii buzelor.
Astfel, corectia buzelor cu acid hialuronic are drept scop sa ofere buzelor forma dorita si efectul de senzualitate si eleganta. Intr-o singura procedura, o femeie poate transforma vizibil si creste atractivitatea buzelor sale, care vor arata natural si frumos.