Cum sa alegi un bonus online
calendar_month 21 Feb 2018, 17:22
Tehnologia moderna ne schimba obiceiurile de zi cu zi, iar o astfel de dovada este modul in care "mutam" tot mai multe activitati, chiar si partial, in mediul online. Ne informam pe internet, socializam pe internet, facem shopping online, folosim internet banking si mobile banking, precum si optiunile de plati facturi la distanta, muncim conectati la colegii de birou si tot online ne relaxam si ne distram in timpul liber.

Un domeniu ce s-a dezvoltat puternic in mediul online in ultimii ani, in Romania, este cel al pariurilor sportive. Exista in continuare segmentul pariurilor traditionale (dominant chiar la nivel de piata), insa cel al pariurilor online creste in mod accelerat si atrage un numar tot mai mare de jucatori, la fiecare perioada de raportare. Operatorii din domeniu sunt licentiati in tara noastra, doar pe astfel de website-uri fiind legal jocul cu bani reali.

Ce ofera mediul online in plus fata de mediul offline, in acest domeniu al pariurilor sportive? Dincolo de simplitate si comoditate, merita amintite bonusurile propuse de operatori. Utilizatorul va interactiona in primul rand cu bonusul de bun venit, un bonus de start menit sa il atraga pe acesta pentru a-si deschide un cont de client. Bonusul de bun venit difera de la un operator la altul, presupune de obicei implicarea de bani personali (un depozit minim) si conditii speciale inainte de posibilitatea de a retrage banii castigati (un anumit rulaj generat prin joc).

Cum sa alegi un bonus online la pariuri sportive? De fapt, poti sa alegi chiar mai multe bonusuri, caci poti avea conturi pe oricate website-uri licentiate. Multi jucatori se limiteaza insa la cateva case de pariuri online preferate, alegand inclusiv in functie de acest bonus online, dar si de recenziile postate pe internet si de alte elemente mai mult sau mai putin convingatoare.

Un exemplu de astfel de beneficiu ar fi Sportingbet bonus, care presupune 100% cadou la prima depunere, in limita a 200 de lei. Astfel, depui 100 de lei si primesti 100 de lei in plus sau depui cel putin 200 de lei si te bucuri de bonusul maxim. Termeni si conditii se aplica, este bine sa fie studiat cu atentie regulamentul campaniei promotionale. Un bonus si mai consistent poate fi gasit la Winmasters - pana la 555 lei bonus instant de bun venit, de asemenea aplicat 100% in raport cu suma depusa initial de jucator.

In unele situatii, bonusurile de acest tip sunt acordate in mod direct, tuturor celor care isi fac un cont de utilizator in perioada in care este valabila respectiva campanie promotionala (bonusurile se pot modifica in timp). In alte cazuri insa, pentru a profita de un anumit bonus este obligatorie introducerea unui anumit cod promotional. In caz contrar, bonusul nu ar fi aplicat.

Ideal este ca inainte de a juca la pariuri sportive online sa te informezi cu atentie pe website-urile de specialitate, in special cele dedicate comunitatilor de pariori. Acolo exista sfaturi si ponturi cu privire la pariere in sine, dar si informatii referioare la bonusuri, oferte speciale si alte mecanisme de marketing ale operatorilor de jocuri, mecanisme de care pot profita insa jucatorii.