Cum sa alegi o solutie mai buna de gazduire web pentru anul 2021
7/7471
calendar_month 29 Dec 2020, 15:18


Dacă ai un website sau plănuiești să lansezi o pagină web în perioada următoare, așteaptă-te la rezultate bune în 2021. Experții din domeniu estimează că anul viitor mediul online va continua creșterea pe toate segmentele, inclusiv pe zona de comerț electronic. În 2020, pandemia a accelerat dezvoltarea mediului online neașteptat de puternic, aducând viitorul în prezent. Din punct de vedere al cifrelor, orizontul 2023 - 2025 a ajuns peja în e-commerce în anul 2020.

Ce va urma: noi creșteri solide, chiar dacă se va încheia criza din sănătate, pentru că ceea ce s-a declanșat acum din punct de vedere al comportamentelor de consum și al reacțiilor mediului de business și instituțional nu se va sfârși cu siguranță. Este un trend natural în România, în linie cu piețele globale dezvoltate, ceva ce oricum era așteptat, chiar dacă într-un viitor ceva mai îndepărtat.

În 2021, afacerile online care s-au dezvoltat corect în acest an vor avea numai de câștigat, poate chiar o perioadă excepțională. Așteaptă-te așadar la creșteri de trafic pe website, iar dacă nu ai siguranța unui plan de găzduire web care să permite o astfel de evoluție, mai bine orientează-te din timp spre o soluție mai bună de web hosting.

Ai avut nemulțumiri cu privire la firma de găzduire web în 2020?

Dacă te-ai confruntat cu întreruperi repetate, timp offline nejustificat de mare, pagini care se încarcă greu pe website, limite tehnice din motive de resurse insuficiente sau de software / hardware învechit ori dacă ai avut dificultăți în a folosi suportul tehnic oferit de firma de web hosting, este mai mult decât indicat să schimbi furnizorul cât mai curând!

În anul 2021, utilizatorii de internet vor fi nu doar mai mulți, ci mai ales mai experimentați și implicit mai exigenți atunci când fac alegeri online. Nu vor accepta compromisuri și nici tu, ca manager, nu ar trebui să o faci. Poți utiliza un comparator de servicii de găzduire web pentru a identifica ce soluții ar fi cele mai potrivite la o migrare a website-ului pe un server din alt data center, de la un alt furnizor de servicii web.

Vei vedea atât comparații și analize realizate de experți obiectivi, cât și recenzii postate de utilizatori reali. Alege doar dintre firme de găzduire web cu notorietate, cu o imagine pozitivă și un raport calitate / preț foarte bun, indiferent că vorbim despre planuri shared hosting, servere VPS sau servere dedicate.

Criteriile principale atunci când faci o alegere de soluție de găzduire web pentru 2021:

- firmă de încredere, cu o bună imagine online
- data center în România, pentru a te avantaja la viteze locale
- uptime garantat de cel puțin 99,9%
- suport tehnic non stop asigurat în mod real
- soluții software și hardware de ultimă generație
- varietate mare de soluții oferite în materie de găzduire web
- capacitate de a oferi consultanță pentru alegerea planului ideal
- prețuri mici raportat la nivelul de calitate